Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Tubas

Sanni

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Sanni
Nick oskarżonego: Tubas

Powód skargi: Daje muta bez raporta 
Data zdarzenia: 08.01.2022
Dowody: 

Opis sytuacji: Kolega @rmx.js zmienił log z chatu aby było śmiesznie, na co ja mu dla beki napisałem aby sp******** a ten supporterek @Tubas bez żadnego raporta daje mi muta na 6h gadałem i dalej gadam z Remkiem na discordzie.

Tubas nie szukaj awansu na siłe bo wsadzasz swój nos tam gdzie nie trzeba jak masz jakiegos raporta od Remka ze obraziłem go to pokaż chcętnie go zobacze 

Witam, zaczynając od tego to z pewnością nie nadałem ci kary bez potrzebnego do tego reporta, a teraz zacytuję te słowa za które zostałeś ukarany "ty kurwo" - 2022-01-08 22:01:04, a potem "remuś spierdalaj" - 2022-01-08 22:01:19, nie byłem w stanie wtedy stwierdzić czy drugi cytat dotyczył sytuacji, lecz jak pamiętam to chodziło o pierwsze przytoczone przeze mnie słowa, dlatego zostałeś ukarany. Co do samego nagrania nie będę się odnosił i zostawię to bez komentarza.

Czekam na odpowiedź RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.