Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Ukashhh

luznyjoe

Rekomendowane odpowiedzi

naglowek.png.19359245d933efdea0d284310d30287e.png

naTqDnE.png.2a38ec84b048bb0e26f178b561464bb2.png

Witam Was wszystkich serdecznie! Z tej strony Trainee @1332zyzz z Project News!
Dziś chciałbym Wam przybliżyć pewną osobę, niejakiego @ukashhh. Przeprowadziłem z nim wywiad, oraz zadałem mu pytania dotyczące jego osoby oraz frakcji, do której należał, czyli SAPD.
Gzqqb1L.png.3de745caea733df18baa48635e451aba.png

R: @1332zyzz U: @ukashhh

R: Witaj! Czy mógłbym zająć Ci chwilę i zadać kilka pytań?

U: Witam, z tej strony były lider San Andreas Police Department ukashhh. Tak, z miłą chęcią odpowiem!

R: Cieszę się, że się zgodziłeś. Może zacznijmy standardowo, opowiedz nam coś o sobie.

U: A więc mam na imię Łukasz, tak jak każdy nastolatek chodzę do szkoły i przygotowuje się do egzaminu. Na co dzień interesuje się motoryzacją oraz grafiką komputerową. W wolnym czasie spotykam się ze znajomymi lub gram na komputerze.

R: Jak długo grasz na serwerze ProjectRPG, jak na niego trafiłeś i dlaczego akurat ten serwer?

U: Na Project RPG gram od maja 2020 roku. Trafiłem tu całkiem przypadkowo, ponieważ odszedłem z innego serwera i nie miałem gdzie grać. Na serwerze grało wtedy od 5 do 15 osób, ale wierzyłem, że się uda i zostałem na dłużej. Pomagałem wybić ten serwer do góry, jak widać serwer osiągnął sukces i jest w topce.

R: Całkiem zacnie to wygląda! Wiemy, że miałeś zerowanie, jak wyglądał twój majątek wcześniej i ile go miałeś?

U: Miałem mnóstwo aut i wielką wille. Szczerze? Nawet nie pamiętam jakie auta miałem, te które zapadły mi w pamięć najbardziej to Turismo 1ns, Infernus FT, Securicar FT, Yosemite i Bullet.

gif.thumb.gif.524385f4e2a232992b486628a5a76fc2.gif

R: Na co dzień można było Cię spotkać, jako kierowcę radiowozu. Opowiedz nam jakie miałeś obowiązki.

U: Tak to prawda, do SAPD dołączyłem w czerwcu 2020 roku na stopień Cadeta. Później odszedłem do frakcji SAFD na V-lidera, lecz gdy były lider SAPD odszedł, postanowiłem napisać podanie i wrócić do frakcji. Wróciłem i zostałem liderem. Jakie miałem obowiązki? Naprawdę było ich wiele, pisanie materiałów, przygotowywanie szkoleń i realizacja ich, rozpatrywanie skarg, nadawanie awansów, tworzenie modeli, map, handlingów, wgrywanie ich, załatwianie spraw z RCON, innymi liderami. Było tego naprawdę wiele. Pod koniec życia frakcji nie układało się i tak skończył się pewien rozdział w historii SAPD.

R: Z kim Tobie najlepiej się pracowało i dlaczego?

U: Pracowałem w większości samemu, wiadomo kontakt z funkcjonariuszami miałem, ale osoba, która najbardziej zapadła mi w pamięć to Astro. Z nim pod koniec mojej kadencji najwięcej robiłem. Czasami pomagał mi w akademii, szkoliliśmy razem Cadetów oraz pisaliśmy materiały. Jest jeszcze jedna osoba, Sky, z którym spędziłem dziesiątki godzin na kanale jak i w grze. Czasami wstawaliśmy o 3 w nocy, żeby wgrywać skrypty/modele. Współpraca była naprawdę przyjemna, z tego miejsca dziękuje tym obu chłopakom za wszystko.

R: Ile miałeś najwięcej minut w jednym miesiącu podczas służby?

U: Najwięcej udało mi się zrobić 6 tysięcy minut. Ale wtedy nie wychodziłem z gry, ciągle coś robiłem na rzecz frakcji. W sumie powtórzył bym taką akcje.

R: Ile najwięcej udało się Tobie zarobić w jednym dniu na ProjectRPG?

U: Moim legalnym rekordem w jednym dniu było 800k, gdzie pracowałem cały dzień na strefie DM oraz handlowałem autami. Był taki dzień gdzie NIELEGALNIE zarobiłem 600k na sgt 120 id, które kupiłem za 30k w raty i sprzedałem 15 minut później za ponad poł miliona. Za co zostałem ukarany zerowaniem.

R: Ostatnie pytanie, czy wróciłbyś na posadę Lidera SAPD?

U: Oczywiście, że nie. Nie mam już tyle czasu co wcześniej + brakuje mi chęci do gry, a co dopiero we frakcji. Chętnie wrócił bym na stopień Patrol Division, lecz nic więcej.

R: Zbliżając się do końca materiału, chciałbyś kogoś pozdrowić?

U: Tak, pozdrawiam LuKeJa, Zebrę, Sky'a oraz hiro. 

R: Serdecznie dziękuje za udzielenie wywiadu. Współpraca z tobą to czysta przyjemność, życzę wszystkiego dobrego na serwerze, jak i w życiu realnym!

U: Dzięki!

8eybfgF.png.f25f3572af40abd56903889c7933253e.png

Dla Redakcji Prasowej Project News - Trainee @1332zyzz

Grafiki: @Aiishan

Autoryzacja: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.