Skocz do zawarto艣ci
Aby otrzyma膰 pe艂ny dost臋p do forum zarejestruj si臋, a nast臋pnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Ukashhh

luznyjoe

Rekomendowane odpowiedzi

naglowek.png.19359245d933efdea0d284310d30287e.png

naTqDnE.png.2a38ec84b048bb0e26f178b561464bb2.png

Witam Was wszystkich serdecznie! Z tej strony Trainee@1332zyzz聽z Project News!
Dzi艣 chcia艂bym Wam przybli偶y膰 pewn膮 osob臋, niejakiego@ukashhh. Przeprowadzi艂em z nim wywiad, oraz zada艂em mu pytania dotycz膮ce jego osoby oraz frakcji, do kt贸rej nale偶a艂, czyli SAPD.
Gzqqb1L.png.3de745caea733df18baa48635e451aba.png

R:@1332zyzzU:@ukashhh

R:聽Witaj! Czy m贸g艂bym zaj膮膰 Ci chwil臋 i zada膰 kilka pyta艅?

U:聽Witam, z tej strony by艂y lider San Andreas Police Department聽ukashhh. Tak, z mi艂膮 ch臋ci膮 odpowiem!

R:聽Ciesz臋 si臋, 偶e si臋 zgodzi艂e艣. Mo偶e zacznijmy standardowo, opowiedz nam co艣 o sobie.

U:聽A wi臋c聽mam na imi臋 艁ukasz, tak jak ka偶dy nastolatek chodz臋 do szko艂y i przygotowuje si臋 do egzaminu. Na co dzie艅 interesuje si臋 motoryzacj膮 oraz grafik膮 komputerow膮. W wolnym czasie spotykam si臋 ze znajomymi lub gram na komputerze.

R:聽Jak d艂ugo grasz na serwerze ProjectRPG, jak na niego trafi艂e艣 i dlaczego akurat ten serwer?

U:聽Na Project RPG gram od maja 2020 roku. Trafi艂em tu ca艂kiem przypadkowo, poniewa偶 odszed艂em z innego serwera i nie mia艂em gdzie gra膰. Na serwerze gra艂o wtedy od 5 do 15 os贸b, ale wierzy艂em, 偶e si臋 uda i zosta艂em na d艂u偶ej. Pomaga艂em wybi膰 ten serwer do g贸ry, jak wida膰 serwer osi膮gn膮艂 sukces i jest w topce.

R:聽Ca艂kiem zacnie to wygl膮da! Wiemy, 偶e mia艂e艣 zerowanie, jak wygl膮da艂 tw贸j maj膮tek wcze艣niej i ile go mia艂e艣?

U:聽Mia艂em mn贸stwo aut i wielk膮 wille. Szczerze? Nawet nie pami臋tam jakie auta mia艂em, te kt贸re zapad艂y mi w pami臋膰 najbardziej to Turismo 1ns, Infernus FT, Securicar FT, Yosemite i Bullet.

gif.thumb.gif.524385f4e2a232992b486628a5a76fc2.gif

R:聽Na co dzie艅 mo偶na by艂o Ci臋 spotka膰, jako kierowc臋 radiowozu. Opowiedz nam jakie mia艂e艣 obowi膮zki.

U:聽Tak to prawda, do SAPD do艂膮czy艂em w czerwcu 2020 roku na stopie艅 Cadeta. P贸藕niej odszed艂em do frakcji SAFD na V-lidera, lecz gdy by艂y lider SAPD odszed艂, postanowi艂em napisa膰 podanie i wr贸ci膰 do frakcji. Wr贸ci艂em i zosta艂em liderem. Jakie mia艂em obowi膮zki?聽Naprawd臋 by艂o ich wiele, pisanie materia艂贸w, przygotowywanie szkole艅 i realizacja ich, rozpatrywanie skarg, nadawanie awans贸w, tworzenie modeli, map, handling贸w, wgrywanie ich, za艂atwianie spraw z RCON, innymi liderami. By艂o tego naprawd臋 wiele. Pod koniec 偶ycia frakcji nie uk艂ada艂o si臋 i tak sko艅czy艂 si臋 pewien rozdzia艂 w historii SAPD.

R:聽Z kim Tobie najlepiej si臋 pracowa艂o i dlaczego?

U:聽Pracowa艂em w wi臋kszo艣ci samemu, wiadomo kontakt z funkcjonariuszami mia艂em, ale osoba, kt贸ra najbardziej zapad艂a mi w pami臋膰 to Astro. Z nim pod koniec mojej kadencji najwi臋cej robi艂em. Czasami pomaga艂 mi w akademii, szkolili艣my razem Cadet贸w oraz pisali艣my materia艂y. Jest jeszcze jedna osoba, Sky, z kt贸rym sp臋dzi艂em dziesi膮tki godzin na kanale jak i w grze. Czasami wstawali艣my o 3 w nocy, 偶eby wgrywa膰 skrypty/modele. Wsp贸艂praca by艂a naprawd臋 przyjemna, z tego miejsca dzi臋kuje tym obu ch艂opakom za wszystko.

R:聽Ile mia艂e艣 najwi臋cej minut w jednym miesi膮cu podczas s艂u偶by?

U:聽Najwi臋cej uda艂o mi si臋 zrobi膰 6 tysi臋cy minut. Ale wtedy nie wychodzi艂em z gry, ci膮gle co艣 robi艂em na rzecz frakcji. W sumie powt贸rzy艂 bym tak膮 akcje.

R:聽Ile najwi臋cej uda艂o si臋 Tobie zarobi膰 w jednym dniu na ProjectRPG?

U:聽Moim legalnym rekordem w jednym dniu by艂o 800k, gdzie pracowa艂em ca艂y dzie艅 na strefie DM oraz handlowa艂em autami. By艂 taki dzie艅 gdzie NIELEGALNIE zarobi艂em 600k na sgt 120 id, kt贸re kupi艂em za 30k w raty i sprzeda艂em 15 minut p贸藕niej za ponad po艂 miliona. Za co zosta艂em ukarany zerowaniem.

R:聽Ostatnie pytanie, czy wr贸ci艂by艣 na posad臋 Lidera SAPD?

U:聽Oczywi艣cie, 偶e nie. Nie mam ju偶 tyle czasu co wcze艣niej + brakuje mi ch臋ci do gry, a co dopiero we frakcji. Ch臋tnie wr贸ci艂 bym na stopie艅 Patrol Division, lecz nic wi臋cej.

R:聽Zbli偶aj膮c si臋 do ko艅ca materia艂u, chcia艂by艣 kogo艣 pozdrowi膰?

U:聽Tak, pozdrawiam LuKeJa, Zebr臋, Sky'a聽oraz hiro.聽

R:聽Serdecznie dzi臋kuje za udzielenie wywiadu. Wsp贸艂praca z tob膮 to czysta przyjemno艣膰, 偶ycz臋 wszystkiego dobrego na serwerze, jak i w 偶yciu realnym!

U:聽Dzi臋ki!

8eybfgF.png.f25f3572af40abd56903889c7933253e.png

Dla Redakcji Prasowej Project News - Trainee@1332zyzz

Grafiki:@Aiishan

Autoryzacja:@xHamster

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zosta艂o zablokowane.

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy 聽聽0 u偶ytkownik贸w

Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.

• Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, 偶e odwiedzi艂e艣/a艣 nasz膮 stron臋 jeste艣my zmuszeni poinformowa膰 Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie si臋 z tym linkiem: Polityka prywatno艣ci. Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.