Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Adikoo

burgundy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: yavoo.
Nick oskarżonego: @Adikoo
Powód skargi: Taran, jazda pod prąd, celowa ucieczka, cwaniactwo.
Data zdarzenia: 16.11.2020.
DowodyLink.
Opis sytuacji: Witam, dzisiaj jadąc kurierem oskarżony jechał pod prąd czego skutkiem była czołówka, gracz podjął się

szybkiej ucieczki ażebym to dogonić go nie mogłem (uciekał dłużej po alejkach, dopiero na kurierze go złapałem), na 

jego nieszczęście, moje szczęście na klipie który od razu zapisałem widać jego nick. Chciałem polubownie napisać do gracza

wyjaśnić cokolwiek czego skutkiem jest wiadomość widoczną w linku dowodowym. Dodatkowo po poinformowaniu gracza

o skardze dostałem wiadomość zwrotną "cry baby" z tym też wnioskuję o solidne ukaranie gracza gdyż jak sam się przyznał

"co 2 tak pierdoli" niejednokrotnie musiał kogoś staranować.
Dowód na poinformowanie gracza o skardzeLink.

Cry baby, no nie wiem czy sie przyznalem. Zawsze biore tam zakret pod katem. Masz teraz oficjalny order Makowca, polubownie napisac do gracza wyskakujac z ryjem od razu ''mam nagranie i pisze skarge'' xD

sa ludzie i taborety. Dlugo ci zajmowalo napisanie pare linijek. Za uszkodzenie samochodu ktory jest przepisany do pracy nie musze placic za szkody

1 minutę temu, Adikoo napisał:

Zawsze biore tam zakret pod katem.

To źle, że bierzesz taki zakręt. Przez takie coś wynikają takie sytuacje jak te.

1 minutę temu, Adikoo napisał:

Masz teraz oficjalny order Makowca

Dziękuję, zawsze taki chciałem.

2 minuty temu, Adikoo napisał:

polubownie napisac do gracza wyskakujac z ryjem od razu ''mam nagranie i pisze skarge'' xD

sa ludzie i taborety.

Na samym początku zacząłem do Ciebie gadać, chciałem się dogadać, próbowałem pisać jak uciekałeś po alejkach (zresztą też skracając), finalnie uciekłeś a 

łapiąc Ciebie na kurierze napisałem, że mam nagrane.

3 minuty temu, Adikoo napisał:

Za uszkodzenie samochodu ktory jest przepisany do pracy nie musze placic za szkody

Jak wszyscy wiemy - administracjo - za uderzenie w lampę można stracić nawet 15% paczki a co dopiero przy uderzeniu gdzie automatycznie silnik się zaczął dymić.

Nigdzie nie napisałem, że chcę pieniądze, chcę ukarania Twojej osoby odpowiednią karą.

Widac ze czasowo jestes zarobiony siedzac przy komputerze i sie pocic od przejechania mostu ze ktos w ciebie uderzyl. Mi to lata, moga mi prawko zabrac 😄 to tylko gra, ale jak widze dla innych to cale zycie, z farcikiem a poza tym na nagraniu nie widac mojego nicku wiec w sumie pozdrawiam, zamiast napisac od razu na pw to dales sie sprowokowac w berka i piszac dopiero po czasie.

Mnie codziennie staranuje kilkanascie roznych osob i sie nie sapie o gierke, nie mam co robic tylko nagrywac wyjazdy z pracy i sprzedawac sie jak ostatni no nie powiem kto 😄 [F] Panie idealny, a sam zapewne zgaduje ze skracales albo uderzyles w kogos i nie poniosles za to zadnej kary bo wiekszosci graczy nie chce sie pisac zadnych skarg albo reportow za glupi taran, polubownie to mogles napisac zebym jechal ostrozniej, wiec nie gadaj farmazoniarzu ze podszedles do mnie polubownie tylko od razy straszysz skarga jak rozje**s

Oj, oj, oj, chyba się zdenerwowałeś.

Tak jak napisałeś - takich ludzi jak Ty co taranują i uciekają jest mnóstwo, w ciągu jednego dnia pracy zostałem staranowany x razy i za każdym razem

ktoś się zatrzymał, ewentualnie rzucił groszem i pojechał. Takie coś jest ok, a ucieczka, prowokacje i jakiekolwiek próby urażenia mojej osoby nie są ok.

14 minut temu, Adikoo napisał:

wiec nie gadaj farmazoniarzu ze podszedles do mnie polubownie tylko od razy straszysz skarga jak rozje**s

Polubownie się zatrzymałem, chciałem cokolwiek wyjaśnić, usłyszeć "sory", zacząłem do Ciebie mówić, chciałem pisać, to tylko i wyłącznie Twoja wina, że

widzimy się ponownie w skardze.

15 minut temu, Adikoo napisał:

poza tym na nagraniu nie widac mojego nicku wiec w sumie pozdrawiam

Oczywiście, że widać. Na screenie załączonym jest słaba jakość gdyż jest to PrtScr filmiku, jeśli administracja będzie miała wątpliwości wyślę całą powtórkę jako

osobny plik gdzie nagranie będzie w wyższej rozdzielczości czego skutkiem będzie doskonale widoczny Twój nick.

Denerwuja mnie ludzie co sa sprzedajczykami, bo do takich ludzi nie powinno sie miec jakiekolwiek szacunku, nie jestes zadna wazna osoba na serwerze ani w zyciu zebym mial obowiazek zwracac sie do ciebie kulturalnie. Skoro Ci nie odpowiadalem na voicie to glupia glowka trzeba bylo pomyslec ze mialem sciszona gre, bo w tym samym czasie jak jezdzilem mialem prowadzone e-lekcje, napisanie na pw nie boli kolego, a nie biegasz za moja furgonetka jak popieprzony, draznia mnie po prostu tacy spocency. Prezydent rzada odpowiedzi ''Przepraszam'' 😄 

Jak mowilem sa ludzie i taborety, ty jestes tym drugim bo sie pocisz i placzesz o staranowanie w gierce, jesli myslisz ze skarga w jakikolwiek wplynie na graczy to sie grubo mylisz kolego. Jest na tyle duzo lamp przy samej krawedzi chodnika ze nie dziwie sie dlaczego ktos przejezdza pod katem czy poleci przez chwile pod prad zebym nabrac sobie lepszy luk i sie nie rozpiepszyc o glupia lampe i sie obrocic o 180 stopni. Jeszcze bym rozumial jakbym cie w LV staranowal czy w SF albo na jakis wsiach, ale ziomek kur*a ty sie splakales ze uszkodzilem furgonetke zaraz przy moscie, 30-40 sekund i byl bys znowu na bazie, wzial nowego furgona to jak typowy spoceniec wolales mnie gonic a ja sobie tylko z ciebie beke zrobilem, poprawiles mi na dzien humorek za to ci jedynie moge podziekowac, nie powiem usmialem sie przyzwoicie. A potem takie osoby sie dziwia ze nie maja respektu na serwerze 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.