Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona Biznes - Złomowisko

.wojtini

Rekomendowane odpowiedzi

O NAS

Witam, chciałbym abyście nas trochę bliżej poznali a więc.

Wraz z przyjacielem postanowiliśmy otworzyć taki biznes ponieważ czegoś takiego jeszcze nie było i myślę, że było by spoko opcją dla wielu nowych graczy.

Pragniemy rozwijać swoje skrzydła z każdym kolejnym dniem.

JAKI BIZNES?

825223154_bizneslogo1.jpg.1217599e859254ba3a9d02d50e5e2bcf.jpg

Biznes to złomowisko o nazwie: Srap Cars. Biznes ma polegać na złomowaniu aut oraz sprzedaży starych aut typu (manana, previon, perek itp. powyżej 200 000przebiegu) które będą mogli za na prawdę niską cenę kupić nowi gracze ale także Ci stali. 

mapa.png.679a0521beacc6142c717dd0239a7518.pngblubery.png.93fce2da80b0dc7e2db398dd5563a524.png

Jeśli administracja by chciała zmienić lokalizacje jesteśmy na to gotowi. Albo cokolwiek zmienić również jesteśmy na to gotowi.

HISTORIA ZŁOMOWISKA

Dawno temu, a dokładnie 40 lat temu mój dziadek o imieniu Martin Luke założył własny biznes (złomowisko) o nazwie Scrap Cars.  Był to biznes polegający na złomowaniu aut oraz kupowania starych aut itd. Pewnego dnia gdy mój dziadek nie mógł już prowadzić biznesu postanowił mi go przekazać. Obiecałem mu, że będę dbał o ten biznes. Wraz z kolegą prowadziliśmy ten biznes i bardzo dobrze nam szło. Mieliśmy dużo stałych klientów jak i zwykłych klientów. Klienci cały czas dochodzili.

Powiem tak, jest to pomysł bardzo dobry.. ale wydaje mi się, że brakuje tu jakichkolwiek szczegółów. Zarobek na h, samo działanie złomowiska .. to co opisałeś mi nie wystarczy, nie powiem estetycznie również, mnie to nie przekonuje. Jak na stan obecny jestem na Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.