Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na czajkoSky

DzolDziurka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DzolDziurka
Nick oskarżonego: czajkoSKY
Powód skargi: Faworka dla innych graczy oraz nieuzasadnione mute dla kolegi 
Data zdarzenia: 02.01.2022 rok o godzinie 19:20:41 
Dowody: Nie posiadam bo mam bana
Opis sytuacji: Witam Witam chciałbym zgłosić Supportera o nicku czajkoSKY ponieważ nie uzasadnił tego dlaczego mój kolega dostał vmute za niby obrazę policjanta a nie ma woda na kolege ze tak powiedział a jego argumentacja wyglądała tak napisał ze miał ikone obok nicku ze rozmawia a nie tylko on tam rozmawiał bo było z 20 osób na akcji i nikt niby nie rozmawia. No ta argumentacja było do pizdy trochę panie czajko ale do tego jeszcze jak twój kolega z frakcji czy z serwera załozył mi na koło blokade i robienie tak zwanego fail rp to nic mu nie zrobisz bo przecież on ma wiecej reputacji i wiecej gra na tym serwerze chciałbym żeby jakaś kara dla ciebie była bo nie powinno być tak. ale jedynie nie mówię ze cie nie zwyzywałem bo cie zaczołem wyzywać ale bana mi dawać na jebane 14 dni kurwa kolejny sie znalazł obrońca Czestochowy myśle ze przemyślisz sobie troche spraw pozdrawiam DzolDziurka.

Godzinę temu, DzolDziurka napisał:

Witam Witam chciałbym zgłosić Supportera o nicku czajkoSKY ponieważ nie uzasadnił tego dlaczego mój kolega dostał vmute za niby obrazę policjanta a nie ma woda na kolege ze tak powiedział

Witam, niestety nie mam obowiązku okazywać dowodów.

a jego argumentacja wyglądała tak napisał ze miał ikone obok nicku ze rozmawia a nie tylko on tam rozmawiał bo było z 20 osób na akcji i nikt niby nie rozmawia

Tutaj trochę pokręciłeś z tą ikonką bo nie było tam 20 osób tylko może z 6 osób postronnych i osoby które odgrywały rp i nie udzielały się na VC. 

Spoiler

2022-01-02 19:13:55 DzolDziurka - ale skad masz pewnośc ze ktos od nas
2022-01-02 19:14:06DzolDziurka - mało aut było tam 
2022-01-02 19:14:06czajkoSKY - Bo widać ikonkę jak gadasz

No ta argumentacja było do pizdy trochę panie czajko ale do tego jeszcze jak twój kolega z frakcji czy z serwera załozył mi na koło blokade i robienie tak zwanego fail rp to nic mu nie zrobisz bo przecież on ma wiecej reputacji i wiecej gra na tym serwerze chciałbym żeby jakaś kara dla ciebie była bo nie powinno być tak.

Po pierwsze powinieneś zachować kulturę w skardze, po drugie osoba, o której mówisz nie jest ani moim kolegą z serwera, a tym bardziej z frakcji, ponieważ jestem w SAFD, a nie SARA, a co do założenia ci blokady, to nie mam na to żadnego wpływu, ponieważ nie znam regulaminu ich frakcji i z tą sprawą powinieneś kierować się do działu skarg na pracowników danej frakcji, co do ostatniej części twojej wypowiedzi niestety nie widzę w regulaminie, żeby ilość reputacji lub godzin miała wpływ na to czy gracz otrzyma kare, czy nie, jeśli mi nie wierzysz, to sam możesz sprawdzić tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.