Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Koseryk

Gonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Gonzo
Nick oskarżonego: Koseryk
Powód skargi: 31. Członek administracji serwera ma obowiązek rozpatrywać apelacje od kar które nadał, w przeciągu 72 godzin od ich pojawienia się na forum w dziale Apelacje od kar. Wyjątek stanowią kary krótsze niż 3 dni bądź równe oraz kary permanentne.
Data zdarzenia: 22-25.12.21r
Opis sytuacji:  Koseryk zabrał mi prawko 22 grudnia do 27 stycznia za niby celowe utrudnianie pracy dla frakcji czy coś w tym stylu, a tłumaczyłem mu, że było wtedy ponad 700 osób i występował u mnie ping, nie raczył mi nawet na tą wiadomość odpowiedzieć, czekałem i czekałem na to aż mi odpowie, lecz najwyraźniej się nie doczekam. Pisałem do niego najpierw na discordzie 2 dni temu podczas jego statusu który był aktywny oraz wczoraj bezpośrednio w gierce, na żadną wiadomość nie odpowiedział. Trochę słabo, że ma w dupie osoby które grają na Project ;). 

Spoiler

Przepraszam za błąd do 27 grudnia*

Witaj, z racji iż mam obowiązek wypowiedzieć się w skardze na mnie uczynię to.
Na początku chciałbym pokazać ci punkt regulaminu który już samego 23 grudnia złamałeś i twoja apelacja mogła zostać odrzucona:
§ 5
Zakazuje się proszenia administracji o rozpatrzenie wniosku. Po takim incydencie apelacja zostanie odrzucona.

Ty takową wiadomość napisałeś:

Spoiler

image.png.27c17feb74a9348277c20ca6a0ee1c76.png

Drugi raz popełniłeś ten sam błąd 24 grudnia, czyli wczoraj:

Spoiler

2021-12-24 20:59:31 Gonzo Koseryk mam malutką prośbe mógłbyś odp mi na apelacje na forum? sorki za tamtą akcje ale lagi byl

To była twoja jedyna wiadomość do mnie na wiadomości prywatnej, nigdzie o swoim gigantycznym pingu nie pisałeś, także nie podawaj fałszywych informacji.

Ostatnia rzecz którą mam do dodania - kara została ci nadana dnia 22 grudnia o godzinie 20:47:01, apelację napisałeś dnia 23 grudnia po godzinie 10:00, także dopiero jutro miną 72h od złożenia przez ciebie apelacji.
Dodatkowo wszystkie apelacje przed odpowiedzią na skargę na moją osobę rozpatrzyłem, zarówno twoją.

Tyle ode mnie, oczekuję na odpowiedź RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.