Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WooNski

CytryneQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: CytryneQ.
Nick oskarżonego: @WooNski
Powód skargi: Wyśmiewanie się z graczy,ciągłe przeklinanie,niestosowne zachowanie,oraz obraza mnie.
Data zdarzenia:        08.11.2020 

Dowody: [2020-11-10 21:23:08] [Output] : (323) WooNski: Debil.. xD  [2020-11-08 18:36:21] [Output] : (347) WooNski: Ogej.  [2020-11-08 18:23:04] [Output] : (347) WooNski: Kurwa ale mokry jest> [2020-11-08 18:24:31] [Output] : (347) WooNski: Nie no sory.. Ja jestem chujem wiem ale nie mogę..  [2020-11-08 18:26:54] [Output] : (347) WooNski: Wyjebać Ciamaidek za faworyzację? [2020-11-08 18:02:16] [Output] : (347) WooNski: Haha b3ke z was mam. [2020-11-08 18:03:05] [Output] : (347) WooNski: Kurwa.    [2020-11-08 18:03:20] [Output] : (347) WooNski: hmMMMMHhhmhmhMHMHMH? [2020-11-08 18:06:00] [Output] : (347) WooNski: Sranko. [2020-11-08 18:07:44] [Output] : (347) WooNski: Chuj  z nią.

Opis Sytuacji: To tak Moderator ten wywyższa się bo ma rangę, i myśli że mu wszystko wolno jak on to pisał "Ja jestem Opiekunem Serwera, Więc se możesz" Gdy chciałem zgłosić to dla Volenira to takie słowa wypadły z jego ust,Smieje się z innych ludzi i mówi że "to dla żartów". Przeklina też notorycznie,jaki przykład daje innym graczom? taki gracz wejdzie na serwer zobaczy że Moderator Przeklina to będzie myślał że tutaj tak wolno,Gdy ja napisał bym takie słowa jak on dostał bym w pierwszym lepszym momencie mute, jak to jest że Gracz WooNski ma takie prawo do przeklinania i robienia takich rzeczy na serwerze? bo tak samo jest graczem jak inni i powinien zachować Tak samo jakąś kulture osobistą a żadnego przykładu innym nie daje... Tyle mam do powiedzenia Dziękuje.

Skoro skarga o mnie to się wypowiem.

Zostałem poproszony o pomoc w Akademii SAMD i zarazem o to żeby się pokazać nie z strony.. Jak to mówią.. "Posiadania kija w du***"
Jak wiadomo albo i nie.. Nie mam po co "obrażać?" (Nie było tutaj obrazy, wszystko żartobliwie ze względu na moją postawę na serwerze.) Będąc zarazem na kanale Mumble wszyscy sami ze mną rozmawiali i się śmiali itp. mówiąc "WooNski w końcu bez kija w du***" W którym przypadku moje teksty są obraźliwe etc.

Jakbym miał obrażać każdego gracza i odwalać to bym nawet rangi nie miał. Wszystkie teksty były pisane pod "śmieszkowanie" nie miały na celu nikogo urazić ale z tego co widzę jesteś osobom poszkodowaną w tej sytuacji.

Jeżeli którykolwiek gracz został obrażony z Akademii SAMD bądź z Pełnoprawnych pracowników to z góry przepraszam. Wszystkie teksty zostały używane w celach humorystycznych.

Mute są tylko za obrazę bądź notoryczne wyzywanie gracza używając wyłącznie wulgaryzmów w mojej sytuacji były same teksty.

Z tego co wiem piszesz skargę tylko i wyłącznie za to że otrzymałeś bana po tym jak zrobiłeś Penisa z Pachołków na służbie SAMD więc pisanie skargi za nadanie kary jest średnim pomysłem.

Spoiler

obraz.png.5f6f9d8d54681c34b60e2f03c70bf001.png

obraz.png.4aff03d6386e09f5db02eb2a2c2bed57.png

obraz.png.49f7e5a9c7231f1d7003056dea46c58c.png

@@EDIT/ Szkoda że nie powiedziałeś pod jakim kontekstem wszystkie rzeczy są i dziwne że skarga się pojawiła po banie a nie od razu po całej sytuacji. Dziwne troszkę lecz w porządku, kto co lubi.

No i co z tego że napisałem skarge jak otrzymałem kare,skarge mogę napisać kiedy mi sie podoba... a moze czasu nie mialem akurat wtedy? Nie pomyślałeś o tym... ale nie zwalnia cię to z tego że jako Moderator masz szczególnie zachować kulture a ty najwyraźniej robisz se "beke" jak to napisałeś to ja też porobie se beke w takim razie i powiem a co no beke se robie i nie macie prawa mnie za to karać jak napisze do kogoś cos w twoim stylu.poprostu sie poczułes i tyle moge powiedzieć bo wiele sytuacji zatailem przed ARCON na twój temat aż do czasu. To tyle Dziekuje jeszcze raz.

2 minuty temu, WooNski napisał:

Sam mi pisałeś na Prywatnej wiadomości że wzajemnie macie kose czy tam jakaś skarga na Forum od was na SAFD a BlueR był w SAFD, kropki się łączą. Jakby to był ktoś inny bym zrozumiał ale jak BlueR z SAFD gdzie wspominałeś mi na serwerze że są ***** to wiesz..

Akurat te mute dostałem jakis czas temu i wtedy jeszcze nie bylem w samd i żadnej kosy nie było z nikim a przypadkiem jest to że byl to akuray BlueR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.