Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza diablo_wilk

C5KAMIX

Rekomendowane odpowiedzi

Login: K@mix11
Nick oskarżonego: diablo_wilk
Data zdarzenia: 10.11.2020r.
Dowody: https://imgur.com/a/TrU4JpH
Opis sytuacji: Większość jest w ss ale ok , gracz zadeklarował się że kupi moją posiadlosc za cene 30k, tylko nie mial pieniedzy tyle przy sobie wiec napisal że bedzie pracował caly czas i kupi na ,,100%" jak widac na ss, napisał też , że kupi dziś lub max jutro czyli 11 listopada, a nie zjawil sie ani w tamten dzien ani na drugi dzień, a teraz napisał że kupił sobie inny dom i sie rozmyślił, a ja przedłużałem ten dom ze swoich pieniedzy specjalnie dla niego.Wiec mam nadzieje że kupi za tyle il napisal ze na pewno kupi, lub zostanie jakoś ukarany bo słowa to nie tylko słowa i trzeba dotrzymywać je.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Już nie moge znalezc w konsoli tej wiadomości ale napisalem mu że bede pisał skrage. jak wejdzie napisze mu ponownie

Przechwytywanie.PNG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.