Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na TxckillerSanepid

pgn
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 39773
Login: pgn
Nick oskarżonego: TxckillerSanepid
Powód skargi: Przekłamany powód wpisania na blacklistę
Data zdarzenia: 12.12.2021
Dowody: 

dowod1-1.PNG.adcae72ace756ab5d7e6b57c8701f42d.PNGdowod1.png.ef12ed3a5c39e6c463c61e476fd3a6cf.pngdowod4.PNG.2ea8a9622937ae781b8d1f145293d983.PNGdowod2.PNG.b1e23f1790c90790ae4916c35101db35.PNGdowod3-1.thumb.png.4c26ff97fdc3f17719cc6cd566d444b2.pngdowod6.PNG.8975d167b29056ff067f735938ee28d3.PNGdowod7.PNG.70520374098ff7607e3756878cea4189.PNG

Opis sytuacji: Wczoraj zaszła trochę niefajna sytuacja w ekipie organizacji PLAY4FUN, przez co postanowiłem, że z niej odchodzę, ale nie tylko przez to, też przez niekompetencję zarządu, widoczne faworyzowanie innych członków organizacji, a nawet wyzywanie członków własnej organizacji (XD!). Do rzeczy, z powodu wyżej wymienionych powodów poinformowałem głównego lidera organizacji ONILE_, o tym, że odchodzę i podałem powód (screen nr.1). Po czym po pewnym czasie dostałem powiadomienie z forum, że trafiłem na blacklistę organizacji PLAY4FUN a za wpis był odpowiedzialny TxckillerSanepid. W związku z tym, napisałem do niego na pv na discordzie z prośbą o usunięcie mnie z niej, jednak nie pierwszy raz TxckillerSanepid po prostu mnie olał.(screen nr.2) A nie pisałem tego na specjalnym kanale na discordzie, ponieważ dostałem tam muta na 2h (screen nr.3) i nie miałem zamiaru czekać, ponieważ panowała tam na tyle zła atmosfera, że chciałem odejść jak najszybciej. Dopiero gdy 2 godziny później napisałem jeszcze raz prośbę, wspominając o skardze, doczekałem się odpowiedzi.(screen nr.4) Jednak nie była ona dla mnie satysfakcjonująca, ponieważ ja nie mam zamiaru pisać apelacji, po 2 tygodniach, (w tym czasie mając zmniejszoną szansę na dołączenie do innych organizacji przez popsuty wizerunek z powodu BL) jeżeli powód wrzucenia mnie na BL, który widnieje na screenie nr.5, jest kłamstwem. Poza tym Txckiller wspominał, że według regulaminu mają prawo wrzucić mnie na BL, jeżeli uważają to za konieczne (screen nr.6) i to jest fakt, ALE w dalszym ciągu powód, że odszedłem z organizacji bez informawania zarządu jest kłamstwem. Swoją drogą, dostałem muta, ponieważ próbowałem prowadzić normalną dyskusję z innym graczem z organizacji, podczas gdy on zaczął mnie wyzywać, ale punkt w regulaminie, o zakazie wyzywania innych graczy z organizacji najwidoczniej Txckiller już przeoczył (screen nr.7). W związku z tym, że TxckillerSanepid dalej nie usunął mnie z BL, mimo wielu próśb na discordzie piszę tę skargę. Liczę na szybkie rozwiązanie sprawy 🙂

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: skarga.PNG.3bb9c808080517407e0770d7a6cfd472.PNG

Edytowane przez pgn
  • Super 1
  • Haha 1
  • Auć 1
  • Lubię to! 1

Jako oskarżony powinienem się wypowiedzieć.
Wstawiłem cię na BL z racji tego, że odszedłeś z organizacji bez poinformowania zarządu, a zarząd to @ONILE_ i JA.
Gdy gadałem z ONIL_ doszliśmy do wniosku że powinieneś trafić na BL dlatego, że kiedyś też miałeś muta na dc za wyzywanie, ja dałem cię na BL z ostatecznej decyzji ONILE_.
Nie zaakceptowanie twojego podania do organizacji nietykalni raczej nie wynika z tego, że jesteś w organizacji PLAY4FUN na BL.
Jeszcze napisałeś o faworyzacji CzarnyDolareK, tobie zdarzył się taki incydent 2 raz a CzarnyDolareK nigdy nie wyzywał więc dostał szansę.

Pozdrawiam!

Edytowane przez TxckillerSanepid
  • Nie lubię tego 2

Cześć, @pgn czy mógł byś pokazać jakiś dowód gdzie wyzywałem członka organizacji? Nie wiem po co piszesz takie rzeczy na mój temat skoro coś takiego nigdy nie miało miejsca. 

Mniejsza o to, na kanale #Odejścia można pisać z mute.

Po 1. przeczytaj jeszcze raz dokładnie to co napisałem, nie napisałem, że chodzi mi konkretnie o Ciebie. I nie przedstawię Ci teraz dowodu, bo nie ma mnie na discordzie, z resztą to było pisane na marginesie, nie jest to nawet ważne w tej skardze

Po 2. nie, nie mogłem pisać na kanale odejścia z mutem, bo próbowałem, sam wiesz jak ten discord działał, że na początku nawet nie widziałem regulaminu i wielu innych kanałów

15 minut temu, TxckillerSanepid napisał:

Wstawiłem cię na BL z racji tego, że odszedłeś z organizacji bez poinformowania zarządu, a zarząd to @ONILE_ i JA.
Gdy gadałem z ONIL_ doszliśmy do wniosku że powinieneś trafić na BL dlatego, że kiedyś też miałeś muta na dc za wyzywanie, ja dałem cię na BL z ostatecznej decyzji ONILE_.
Nie zaakceptowanie twojego podania do organizacji nietykalni raczej nie wynika z tego, że jesteś w organizacji PLAY4FUN na BL.
Jeszcze napisałeś o faworyzacji CzarnyDolareK, tobie zdarzył się taki incydent 2 raz a CzarnyDolareK nigdy nie wyzywał więc dostał szansę.

Pozdrawiam!

Przedstaw mi screeny, gdzie ja kogokolwiek wyzywałem to przyznam Ci rację, bo na razie piszesz rzeczy wyssane z palca, bez żadnego poparcia. Po 2. a gdzie na forum jest umieszczona wzmianka o tym, że zostałem wpisany na BL z powodu jakiegoś muta za wyzywanie, którego z resztą nigdy nie było? I ostatnie, czyli tak, ja dostałem muta za wyzywanie po 1 takim zdarzeniu, a CzarnyDolareK dostał szansę? To się w ogóle nie trzyma kupy, co piszesz w tym momencie.

I jeszcze jedno, nigdzie nie napisałem, że moje podanie, które zostało odrzucone wynikało z tego, że jestem u was na BL, tylko, że może to w przyszłości zmniejszać moje szanse na dostanie się do innej organizacji.

Jak na razie 3 albo 4 argumenty z twojej strony, które są totalnie bez sensu i na które już wyżej odpowiedziałem.

W dalszym ciągu powód na forum jest kłamstwem i nie powinienem tam być.

Edytowane przez pgn

Powiem po raz kolejny na kanale z odejściami można pisać z MUTE wiec wyszedłeś z discorda orgazniacji bez poinformowania na odpowiednim kanale. 

Zostawiam sprawę dla administracji, moim zdaniem jesteś słusznie na BL. 

Ode mnie to wszystko, Dzieki.

Teraz, ONILE_ napisał:

Powiem po raz kolejny na kanale z odejściami można pisać z MUTE wiec wyszedłeś z discorda orgazniacji bez poinformowania na odpowiednim kanale. 

Zostawiam sprawę dla administracji, moim zdaniem jesteś słusznie na BL. 

Ode mnie to wszystko, Dzieki.

Też pozostawiam dla administracji bo to nie ma sensu.

W dniu 13.12.2021 o 16:23, TxckillerSanepid napisał:

Pozdrawiam!

Wasz regulamin na dzień 10.12.2021 wyglądał następująco:

Cytat

Postanowienia ogólne
§1 Członek ma prawo do urlopu raz na trzy miesiące (max 20 dni urlopu)
§
2 Każdy członek organizacji ma obowiązek przestrzegania regulaminu.
§
3 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go.
§
4 Zakazuje się udostępniania danych poufnych.
§
5 Zarząd ma prawo do zmieniania regulaminu bez poinformowania graczy.
§
7 Osoba będąca w organizacji ma obowiązek posiadać sprawny mikrofon, komunikator Discord.
§
8 Członek organizacji ma godnie reprezentować organizację.

Plusy, minusy
-minus
-ostrzeżenie słowne
-rozmowa dyscyplinarna
-zawieszenie

§1 Wynagrodzeniem za dobre zachowanie jest:
-plus
-pochwałą słowna

Gra

§1 Zakazuje się przeklinania na czacie organizacji, oraz udostępniania danych osobowych.
§2
 Składki tygodniowe wynoszą 1200$. §3.5. Składki powinny zostać uregulowane do godziny 22:00 do piątku każdego tygodnia.
§3 
Podczas każdego wpłacenia składki powinno zostać to udokumentowane na kanale 🤑składka🤑 .
§4 Pozostawienie pojazdu poza bazą organizacji który jest zniszczony=1200$ kary.
§5 Zakazuje się wyzywania na czacie organizacji.

Pościgi 

§1 Za każdy pościg wykonany członek ma obowiązek:
-Wyciągnięcia pojazdu z parkingu policyjnego.
-Naprawienie i zatankowanie pojazdu.
-Wpłacenie 1000$ na konto organizacji i napisanie tego w dziale 
🤑składka🤑.

Co grozi za nie wykonanie tych działań można dostać minusa.

Rekrutacja

§1 Składka wstępna wynosi 3000$ i jest pobierana jednorazowo, podczas dołączania do organizacji.
§2 Gracz piszący podanie o dołączenie powinien mieć ukończony czternasty rok życia.
§3 Gracz piszący podanie o dołączenie powinien mieć 500 reputacji.
§4 Gracz piszący podanie o dołączenie powinien mieć 20 godzin na serwerze.

Pojazdy 

§1 Wszystkie pojazdy po skończonym użytkowaniu mają być ODSTAWIONE na bazę.
§2 Auto odstawiając musi być w 100% naprawione oraz 90% zatankowane.
§3 
Za auta nie naprawione, nie zatankowane i nie odstawione będą stosowane kary.

Nie ma nigdzie informacji o obowiązku poinformowania zarządu w przypadku odejścia, tym bardziej o konieczności napisania tego na odpowiednim kanale discord, więc ukaranie gracza za to czarną listą organizacji czy jakiekolwiek wyciąganie z tego konsekwencji było niesłuszne.

W dniu 13.12.2021 o 16:23, TxckillerSanepid napisał:

Dlaczego gracz od razu po otrzymaniu kary mute nie został wpisany na czarną list skoro to było powodem po takim czasie?

Gracz został niesłusznie dodany na czarną listę organizacji. Na tamten dzień w regulaminie nie mieliście wpisanego obowiązku informowania o odejściu, wiec nie mieliście prawa ukarać za to byłego członka organizacji. 

Nie wiem gdzie tutaj jest powielanie, przedstawiam wam nowe fakty w tej sprawie, o których nie było tutaj mowy wcześniej. 

15 minut temu, TxckillerSanepid napisał:

§9 Zarząd ma prawo do dania członka na BLACK LISTĘ gdy uważa, że jest to konieczne.
§10 Odejścia z organizacji musi być napisane na odpowiednim kanale, nie poinformowanie może się = BL.

Jest to napisane w regulaminie 

Te dwa punkty zostały dodane po wydarzeniach z tej skargi. Tak jak napisałam, prawo nie działa wstecz. 

1 minutę temu, Zebra napisał:

Gracz został niesłusznie dodany na czarną listę organizacji. Na tamten dzień w regulaminie nie mieliście wpisanego obowiązku informowania o odejściu, wiec nie mieliście prawa ukarać za to byłego członka organizacji. 

Nie wiem gdzie tutaj jest powielanie, przedstawiam wam nowe fakty w tej sprawie, o których nie było tutaj mowy wcześniej. 

Cześć jako Lider organizacji może się wypowiem, Brak Odpowiedniego podpunktu w regulaminie jest naszym niedopatrzeniem oraz po częsci na tamten moment brakiem profesjonalizmu, Faktycznie 12 grudnia nie posiadaliśmy odpowiedniego podpunktu odnośnie bez podstawnego wyjścia z organizacji owego członka. Proponuję polubowne usunięcie @pgn z czarnej listy naszej organizacji, Odemnie wszystko.

9 godzin temu, Zebra napisał:

Sprawdziłam teraz kanał z regulaminami. Dlaczego zmienialiście oficjalnie regulamin organizacji bez wysyłania zmian do mnie w celu akceptacji?

Mój błąd. 

Prosiłabym o wypowiedź @pgn

Nie mam zamiaru dalej się kłócić bo i tak TxckillerSanepid będzie przytaczał punkty regulaminu typu: §10 Odejścia z organizacji musi być napisane na odpowiednim kanale, nie poinformowanie może się = BL.  mimo tego, że wielokrotnie wspominałem, że dostałem muta, więc nie miałem jak poinformować o odejściu na kanale. A to, że w ogóle taki punkt regulaminu wtedy nie istniał, to już jest całkiem kpina. Mogę przystać na zwyczajne usunięcie mnie z blacklisty, bo tak czy tak w kwestii samego oskarżenia mnie nie dojdziemy do porozumienia.

Edytowane przez pgn

12 godzin temu, pgn napisał:

Nie mam zamiaru dalej się kłócić bo i tak TxckillerSanepid będzie przytaczał punkty regulaminu typu: §10 Odejścia z organizacji musi być napisane na odpowiednim kanale, nie poinformowanie może się = BL.  mimo tego, że wielokrotnie wspominałem, że dostałem muta, więc nie miałem jak poinformować o odejściu na kanale. A to, że w ogóle taki punkt regulaminu wtedy nie istniał, to już jest całkiem kpina. Mogę przystać na zwyczajne usunięcie mnie z blacklisty, bo tak czy tak w kwestii samego oskarżenia mnie nie dojdziemy do porozumienia.

Zostałeś usunięty z Black listy, przepraszam za brak profesjonalizmu ze strony byłego v-lidera naszej organizacji, oraz poniekąd mojego braku profesjonalizmu jak na tamten moment.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.