Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tubas

DraGonLife

Rekomendowane odpowiedzi

Login:DraGonLife

Nick oskarżonego:Tubas

Powód skargi: typ nie ogarnia wogule.

Data zdarzenia: 12.12.2021

Dowody:

Opis sytuacji: typ pisze na /og kupię auto za 150k pisze do niego propozycję fury nie odpisuję więc afk to wysyłam kolejny raz nagle dostaje wiadomość "spierdalaj/odpierdol się" złożyłem skargę na gracza , A Tubas wkleja mi blokadę czatu za spam , co to ma znaczyć czy on jest kompetentny w tym co robi ???? Zróbcie z tym suportem porządek to w pale się nie mieści co tu na serwie są wogule za reguły !!!!

Czyli rozumiem że wyzywanie i przeklinanie jest dozwolone a kultura i miłe słowa nie mile widziane na tym serwie ? . Ok to dlaczego ostrzeżenia dostajemy za słowa itp ???? 

Witam, wysłałeś reporta na gracza o te słowa, które przytoczyłeś, lecz wracając do początku całej konwersacji pisaliście o pojeździe do kupna, owy gracz ci nie odpisywał, więc zacząłeś mu wielokrotnie wklejać wiadomość dodając "?", aby móc spamować wiadomością, w trakcie sprawdzania logów napisał reporta na ciebie o spam na /pm. Po sprawdzeniu logów i chwili zastanowienia nad karą postanowiłem ukarać was oboje, ty dostałeś kare za spam na /pm, a on za Brak Kultury wobec gracza na /pm. Nie mam co tutaj więcej  dodawać, wykonałem swoje zadania poprawnie.

Czekam na odpowiedź RCON.

Nie czaję cię wogule Tubas , gość nie napisał na "/og kupię auto do 150k, jak nie odpisuję to nie chcę " i wysyłam mu ofertę nie odpisuję czyli jest "AFK" to wysłałem mu kolejny raz chyba normalnie nie spamiłem mu nie wiadomo ile razy może to były bez kłamstw 4/5 wiadomości więc za co ja obrywam ? Za to że chce sprzedać auto ? A typ Afczy ? No nie czaję cię Tubas no pomyśl trochę !! A on wyzywa na wejście ! . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.