Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na Ukyori

DraGonLife

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DraGonLife

Nick oskarżonego: Ukyori

Powód skargi: Nie wykonuje jego zadania na serwerze 

Data zdarzenia: 09.12.2021

Dowody: zdjecie wstawię 

Opis sytuacji: Typ wjeżdża mi w auto pisze report a on robi tak nakłada na mnie karę na czat premium i kikuje mnie z powodem fałszywe reporty 

IMG20211209151105.jpg

Kara na czat premium nie określony 

W dniu 9.12.2021 o 15:19, DraGonLife napisał:

Typ wjeżdża mi w auto pisze report a on robi tak nakłada na mnie karę na czat premium i kikuje mnie z powodem fałszywe reporty 

Dostałeś mute za spam na /g.
piszesz reporty na gracza o treści:

Spoiler

wjezdza mi na auto nie chce placic !!!!!!! nie placi (15:09)

A gracz ma zabrane prawo jazdy od 9 minut, dlatego też zostałeś wyrzucony.

Co do mute jeżeli masz nadal wątpliwości:

Spoiler

2021-12-09 14:55:24 DraGonLife  Ukyori i co przylołes zgloszenie i co dalej ????>?>? masz zamiar nic nie robic /

2021-12-09 14:55:34 DraGonLife  Ukyori i co przylołes zgloszenie i co dalej ????>?>? masz zamiar nic nie robic ? z tym

2021-12-09 14:56:21 DraGonLife  Ukyori i co przylołes zgloszenie i co dalej ?? nic nie masz zamiaru robic ???

2021-12-09 14:56:45 DraGonLife  Ukyori i co przyjoles zgloszenie i nic ???

2021-12-09 14:58:16 DraGonLife  przyjmulesz zgloszenia wiec dzialaj !

2021-12-09 14:58:34 DraGonLife  przyjmulesz zgloszenia wiec dzialaj ! Ukyori !

2021-12-09 14:59:20  DraGonLife  ukyori po co ty tu na serwie jak nic nie robisz z zgfloszeniami ?

2021-12-09 15:02:49  DraGonLife  Po co i na co suporter na serwie jak ma w dupie zgloszenia lol

2021-12-09 15:05:14 DraGonLife  po co jest suporter na serwie jak ma w dupie zgloszenia

Za nic nie było, a osobiście zobaczyłem to dopiero po reporcie, który był na ciebie, gdyż miałem wyłączony czat /g.

6 minut temu, DraGonLife napisał:

Ciężko było napisać ? Mi info ?

Sytuacja za która dostał prawko nie była związana z tobą i nie mam obowiązku cię informować o tym, że ktoś kogo zreportowałeś otrzymał karę.

8 minut temu, DraGonLife napisał:

Kolejna sprawa dwa reporty nie były fałszywe !!!!! O psucie mojego auta przez dwóch typa !!!!

Kicka dostałeś za ostatnie reporty, gdyż osoba zgłoszona była pozbawiona możliwości jazdy a nadal niby "cię taranowała"

Jako, że jest tutaj poruszony wątek związany z nadaniem kary dla gracza, to pozwolę sobie rozbić wniosek na kilka części:

1. Otrzymałeś karę za spam na /g, co było nadane słusznie, bo był to spam;
  2. Gracz otrzymał karę o 14:59 z powodem: "VDM.", twoje reporty zaczęły spływać od 14:44 na innego gracza, który również w tym samym czasie otrzymał swoją karę;
    1. Wskazany brak reakcji przez Supportera mógł być spowodowany faktem, że tego naocznie nie widział lub nie zostały dostarczone dowody.
  3. Załatwiona sprawa tj. nadana kara wyświetla się zawsze na dole ekranu, w związku z czym zostałeś poinformowany o tym, że już dany gracz nie posiada już możliwości jazdy pojazdami czasowo;
  4. Wysłałeś łącznie 8 reportów, w tym po 4 na każdego z graczy.

Mimo wszystko Supporter mógł Cię poinformować w wiadomości prywatnej, że sprawa została już rozwiązana, bo byłeś niejako z nimi powiązany.
Tym razem oskarżony zostaje upomniany słownie o tym, że może komunikować graczom, że sprawa została rozwiązana i nie ma potrzeby dalszego wysyłania reportów.

Jeśli chodzi o kwestię pieniężną, jeśli gracz otrzyma karę, nie ma obowiązku przesyłać Ci rekompensaty za naprawę pojazdu, chyba że były na tyle znaczące, żebyś to odczuł, to wtedy możesz napisać skargę na gracza.

Skargę uznaje się mimo wszystko za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.