Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WikoPiko

ithedarkwolf

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4412
Login: ithedarkwolf
Nick oskarżonego: WikoPiko
Powód skargi: Niesprawiedliwa ocena sytuacji wymagającej akcji ze strony supportera.
Data zdarzenia: 12/7/2021.
Dowody:

image.png.38b4d698d0533b4cc44a622589333290.png;

- w dowody również zaliczam moją wiadomość "ty gnoju" na czacie PREMIUM.
Opis sytuacji: Uważam, iż sytuacja została nieprawidłowo oceniona przez supportera @Szakal_ na serwerze, gdyż ja zostałem ukarany karą wyciszenia na 1 dzień za napisanie w prawie 90% tej samej wiadomości i z tego właśnie powodu czuję się poszkodowany. Dodatkowo, wydaje mi się, że supporter ominął tę wiadomość i nie przyjrzał się sprawie, m.in. dlatego, że report albo nie został w ogóle przyjęty, albo przyjął i nie wykonał żadnej akcji związanej z nim. Jest to bardzo niesprawiedliwe zachowanie ze strony administracji. Chciałbym, żeby gracz był ukarany tak samo jak ja wcześniej. Przykro mi, że zostałem tak potraktowany i pozdrawiam.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.png.0cc93bd5bcf8e8c83ea0e389750176ae.png

(https://discord.com/channels/703952247423369287/703981806076166254/918122139368947782)

Częściowo pamiętam sytuację i muszę napisać że napisałem to w celach chumorystycznych i nie miałem na celu nikogo obrazić. A ty napisałeś to specjalnie bo widziałeś i wyzywałeś mnie na dsc PRPG że jestem "60".

Nie znalazłem jak wyzywał mnie od "60" ale znalazłem cos innego co mnie też mogło obrazić 

https://imgur.com/IvTOhi5

18 godzin temu, WikoPiko napisał:

Częściowo pamiętam sytuację i muszę napisać że napisałem to w celach chumorystycznych i nie miałem na celu nikogo obrazić. A ty napisałeś to specjalnie bo widziałeś i wyzywałeś mnie na dsc PRPG że jestem "60".

Nie znalazłem jak wyzywał mnie od "60" ale znalazłem cos innego co mnie też mogło obrazić 

https://imgur.com/IvTOhi5

nie znalazłeś bo nie jest to prawdą. Swoją skargą chcę podkreślić jedynie to, iż zostałem ukarany niesprawiedliwie. Nie szukam tutaj powodu do ataku na ciebie, ale domagam się sprawiedliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.