Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - LuKeJ

Francik

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:  Francik
Nick pracownika:  LuKeJ
Powód:  Wzorowe zachowanie na drodze oraz pomoc frakcji
Dowody:
https://imgur.com/a/a7xrxP9
Opis sytuacji:  Zostałem zadysponowany do wezwania przez Kierowcę LuKeJ, który zaświadczył o pojeździe leżącym na drodze. Po dojechaniu na miejsce zdarzenia, przystąpiłem to rozmowy z Panem LuKeJ, który poinformował frakcję o zaistniałym zdarzeniu drogowym. Podczas akcji RolePlay był bardzo pomocny co pozwoliło na szybkie i sprawne odegranie akcji RP na skrzyżowaniu. Chciałbym w Imieniu Pracownika SARA pogratulować mu, że odważył się podjąć udzielenia pomocy przy wykonywanych czynnościach.

Dziękuję również za bardzo szybkie zareagowanie na zgłoszenie pomimo tego, że byliśmy praktycznie sami na służbie oraz za profesjonalne podejście do akcji. Miło mi było, jako pracownikowi SATC zaangażować inną frakcję do odegrania tak fajnej akcji. Liczę na więcej takich interakcji. 😊

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.