Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MRZ

tomsesik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Tomses
Nick oskarżonego: @MRZ
Powód skargi: Zastawianie drogi
Data zdarzenia: 10.11.2020 14:50
Dowody: https://imgur.com/a/OYorXRk
Opis sytuacji: Jechałem kurierem gdy nagle MRZ przede mną zrobił manewr odbił w lewo i jechał do tyłu i zastawiał mi drogę, jak chciałem przejechać obok to pojechał do tylu i mnie przyblokował a paczki na 60%.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: OG Wariat: Kupie czystego sentinela pm Wariat [266]
>> [1] MRZ: to jeszcze zeby bylo to informuję cię o skardze na forum
OG Kubny: Sprzedam moonbena /pm
G> Dawido125: dawac kutry

Byku nie wiem czemu ty tak kłamiesz... Przecież widziałem co zrobiłeś. Nagle zrobiłeś manewr i mi blokowałeś... A jak chciałem podjechać obok ciebie i przejechać to ty pojechałeś do tyłu i mnie zablokowałeś....

Pieniądze chciałem za paczki ponieważ miałem kurs do ls aż 2 kursy do LS i po prostu szkoda pieniędzy a taki kurs rzadko się trafia.. I nie rób ze mnie debila bo jechałem tuż za tobą i widziałem, że jedziesz praktycznie na środku drogi i robisz manewr....

A ja dobiłem w Ciebie, ponieważ nie dało się zatrzymać mojego pojazdu jak ty robisz manewr swój wielki...

Nie mam SS paczek, ale te 400 to są naprawdę grosze, więc jeżeli trzeba ss paczek to niech po prostu nie daje kasy. Można zamknąć. Nie wiedziałem, że będę potrzebował ssa, ale niech będzie, po prostu chciałbym żeby więcej tak chłop nie robił.. A nawet jeżeli przywaliłeś w ten murek i cię odwróciło @MRZ to jak cię omijałem trzeba było nie cofać i mnie nie blokować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.