Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - LuKeJ

Wisnia098

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Wisnia098
Nick pracownika: LuKeJ
Powód: Bardzo miło mi się z nim jeździło oraz pisało
Dowody: 
mta-screen_2021-11-28_11-35-07.thumb.png.235325ca4cd354725bb67366e3928169.png (Sorry że taki duży ten ss 
Opis sytuacji: Postanowiłem na magazynie zamówić ssę taxi by pojechać na drwala przyjął moje zgłoszenie Taksówkarz pan LuKeJ. Gdy już przyjechał na miejsce spytał się mnie czy puścić coś radia ja się zgodziłem i puścił fajną muzykę którą fajnie mi się słuchało potem LuKeJ się spytał jak mi dzionek mija odpisałem że dobrze potem spytałem się go o to samo a on mi odpisał w bardzo miły sposób potem trochę pisaliśmy.  Bardzo miło mi się jechało z panem LuKaJ liczę na plusa dla tego taksówkarza bardzo dobrze wykonuję swoją prace. Niech się rozwija chłopak ❤️ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.