Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na dArbozy

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikeY
Nick oskarżonego: dArbozy
Powód skargi: Niekompetencja, brak wywiazywania się z informacji, brak screenów na ów przewinienie, karanie wg własnych humorków.
Data zdarzenia: 20.11.21
Dowody: Brak (idzie to zobaczyć w logach RCON)
Opis sytuacji: Witam, mianowicie między godziną 22;35 a 22;45 zostałem zatrzymany przez policjanta, nieco się zbulwersowałem gdyż iż ponieważ stałem na poboczu a on strzelił do mnie z tajzera, postanowiłem iż napiszę na niego skargę, po tym fakcie 20/30 minut zostałem zmutowany przed dArbozy na okres 30 dni, pytanie, jakim prawem? Skoro napisałem tylko "japierdole" "co za typ" oraz "Pisze skargę"? Jakim prawem ów osoba ukarała mnie najwyższym wymiarem KARY jaki może być? Nie rozumiem tego, naprawdę trace chęci tutaj grania, mimo 2 letniego prawie doświadczenia na ów serwerze...

Liczę na to iż wyżej wymieniona osoba oskarżona zostanie należycie ukarana, ponieważ nie NAPISAŁEM że jest on "śmieciem" czy chociażby "kurwą" tylko wyżej wspomniane rzeczy...

Witam!

§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary. 

3 minuty temu, MikeY napisał:

zostałem zmutowany przed dArbozy na okres 30 dni, pytanie, jakim prawem?

Takim prawem, że jestem supporterką i mam takie możliwości. 

4 minuty temu, MikeY napisał:

Skoro napisałem tylko "japierdole" "co za typ"

Administracja ma wgląd do logów i może sobie zobaczyć jakie rzeczy pisałeś do tego funkcjonariusza i sama je zweryfikować. Nie były to Twoje jedyne słowa w jego kierunku. Tyle ode mnie, czekam na decyzję ARCON. 

8 minut temu, dArbozy napisał:

Witam!

§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary. 

Takim prawem, że jestem supporterką i mam takie możliwości. 

Administracja ma wgląd do logów i może sobie zobaczyć jakie rzeczy pisałeś do tego funkcjonariusza i sama je zweryfikować. Nie były to Twoje jedyne słowa w jego kierunku. Tyle ode mnie, czekam na decyzję ARCON. 

nie jest to pisana skarga za nadaną karę, a za wyżej wymienione powody które polecam przeczytać ze zrozumieniem 🙂

Śmiało, niech czytają, może administracja wyższa poczynając od Administratorów kończąc na Rcon zadziała prawidłowo wobec ów słów, a nie że Ty wobec swoich foszków na ludzi inreal nadajesz kare na serwerach tak jak ci się podoba. Śmiech że osoba takiego pokroju jak Ty jest w Administracji.

Czekam na decyzje RCON.

Na podstawie logów, które posiadam, widać, że używałeś słów bardzo niecenzuralnych, dodatkowo obrażałeś graczy na serwerze, co nie jest już Twoim pierwszym przewinieniem tego typu. Dodatkowo nie napisałeś tylko tych słów, które przytoczyłeś w skardze.
Kara została wymierzona poprawnie z uwagi na to, że przed otrzymaniem właściwej kary zostałeś ostrzeżony przez Administratora @Koseryk.

Nie zostało ustalone, gdzie wystąpiła niekompetencja, członek administracji nie ma obowiązku pokazywania screenów, za jakie postanowił wystawić karę wobec gracza, humorków również tutaj nie dostrzeżono - brak dowodów na ewentualne odgórne karanie z powodu relacji między Wami.

Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.