Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Szpila

Rekomendowane odpowiedzi

LoginSzpila
Nick oskarżonegoMrP523
Powód skargi: Ramowanie 
Data zdarzenia: 24.05.2020
Dowody: https://drive.google.com/drive/folders/1iUVEZHUHxNiITNTS3Gt-Eub9w-cf0eEH?usp=sharing
Opis sytuacji: Oskarżony wielokrotnie blokował lub atakował kosiarką mnie oraz innych graczy celem było spowolnienie mnie aby zdobyć pierwsze miejsce na kosiarkach różnica wynosiła 40 kg ja wygrywałem
Dowód na poinformowanie gracza o skardze 

image.png

Ogólnie moją wypowiedź w temacie skargi zacznę od pytania czy ta skarga to na poważnie czy chciałeś wyjść na zabawnego? Co do taranowania to ciekawe bo przez 4 godziny na kosiarkach wjechałem w ciebie 2 razy po 23 jak dobrze pamiętam, dodatkowo przez większość czasu nie było tam innych graczy więc nie wiem, których "innych" graczy taranowałem. Blokowanie również jest kwestią ciekawą, bo nie wiem czy zauważyłeś to trawę można oddać tylko w jednym miejscu przez co gdy dwóch lub więcej graczy w tym samym czasie jedzie oddać to mogą nastąpić blokady między kosiarkami, ponieważ każdy staje jak najbliżej. Piszesz skargę, ponieważ niby cię taranowałem, ale ja w ciągu dwóch dni spędziłem na kosiarkach około 14 godzin i sytuacje, w których ktokolwiek zablokował kogoś lub wjechał w niego są dosyć częste, ponieważ jak wcześniej wspomniałem jest tylko JEDEN punkt, przy którym każdy się spotyka, kolejną rzeczą jest to, że piszesz tą skargę za taran pomimo tego, że sam taranujesz, sytuacja gdzie trzy osoby stoją i oddają trawę a ty w nas wjeżdżasz chyba też jest taranem prawda? Według ciebie robiłem te okropne rzeczy tylko dlatego, że jakiś ranking tylko nie wiem czy przemyślałeś to, że skoro mam już stratę, która wynosiła 80 kg (bo jeszcze adm mnie tp przez przypadek do siebie) to i tak nie mam szansa jej odrobić poprzez ewentualne taranowanie. Podsumowując skarga według mnie bezsensowna, ponieważ skarga opisuje właściwie to co się dzieję przez to, że jest jeden punkt, a nie faktyczne przewinienie, po 2 skarga jest za taran ale jest napisana przez osobę, która również dopuściła się taranowania, po 3 skarga powinna być pisana w twoim imieniu, nie powinno się znaleźć coś takiego jak innych graczy, ponieważ nie doszło do taranu innej osoby oraz jeżeli by doszło to ta osoba jeżeli uważa, że było to specjalnie to również może to zgłosić. Następnym razem przemyśl jak będziesz pisał skargę. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.