Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Toya

NoFeaR

Rekomendowane odpowiedzi

Login: NoFeaR
Nick oskarżonego: @Toya
Powód skargi: faworyzowanie
Data zdarzenia: 07.11.2020r
Dowody: niżej logi
Opis sytuacji: więc tak, stałem sobie pod salonem downtown, obok stał również gracz Fezzi, tepnęła się do niego Toya, i zabrała mu prawko na 3h, po czym napisała:

[2020-11-07 18:57:10] [Output] : (151) Toya: musialam :C miala dowod :c
[2020-11-07 18:57:14] [Output] : (151) Toya: nagranie

na co gracz odpowiedział:

[2020-11-07 18:57:15] [Output] : (131) Fezzi: w choju to mam xd
[2020-11-07 18:57:17] [Output] : (131) Fezzi: mogl mnie nie wyzywac
[2020-11-07 18:57:18] [Output] : (134) feitan: toyota
[2020-11-07 18:57:18] [Output] : (131) Fezzi: kondon jeabny
[2020-11-07 18:57:20] [Output] : (134) feitan: oddaj prawko no
[2020-11-07 18:57:21] [Output] : (131) Fezzi: smiec
[2020-11-07 18:57:24] [Output] : (151) Toya: fdezzi
[2020-11-07 18:57:26] [Output] : (151) Toya: kurde

na co napisałem:

[2020-11-07 18:57:28] [Output] : (286) NoFeaR: faworka
[2020-11-07 18:57:31] [Output] : (286) NoFeaR: ja bym mute dostal

po czym Toya tepnęła się w inne miejsce, następnie z graczem @skrampi postanowiliśmy spożyć makowca, i wysłaliśmy wiadomości tego gracza w reporcie, gdy gracz dostał mute na 6h od innego supportera (kare nadał Krychu, a Toya była przy całej tej sytuacji, i jedyne co napisała to "fezzi kurde" - XD, następnie napisałem jej na pw:

[2020-11-07 19:00:20] [Output] : >> [151] Toya: i huj nie ma faworki

Dostałem za tą wiadomość do razu mute na 1h, z powodem:

[2020-11-07 19:02:38] [Output] : Gracz NoFeaR został wyciszony na 1 godzinę przez Toya, powód: Przekleństwo, faworka jest? Nie sądzę, odpocznij!

Moim zdaniem jest to faworyzacja gracza Fezzi, i zmutowanie mnie na prawdę tylko za to, że jej przydupas dostał mute dzięki mnie i mojemu koledze

Chciałbym jeszcze dodać, że gdy mój kolega wysłał jej loga z mute Feezziego, i napisał że nie będzie faworyzacji, toya odpisała że również dałaby mu mute XD (chociaż stała obok, i jedyne co zrobiła to napisała "kurde fezzi"

logi kolegi;

[2020-11-07 18:58:54] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza Fezzi zostało wysłane!

[2020-11-07 18:59:25] [Output] : ✔ Supporter Krychu przyjął twoje zgłoszenie!

[2020-11-07 18:59:33] [Output] : Gracz Fezzi został wyciszony na 6 godzin przez Krychu, powód: CBK wobec innych.

[2020-11-07 18:59:49] [Output] : >> [151] Toya: nie bedzie faworyzowania.

[2020-11-07 18:59:57] [Output] : << [151] Toya: ?

[2020-11-07 19:00:17] [Input] : pm toya Gracz Fezzi został wyciszony na 6 godzin przez Krychu, powód: CBK wobec innych.

[2020-11-07 19:00:17] [Output] : >> [151] Toya: Gracz Fezzi został wyciszony na 6 godzin przez Krychu, powód: CBK wobec innych.

[2020-11-07 19:00:38] [Output] : << [151] Toya: tez bym mu dala

[2020-11-07 19:00:51] [Output] : >> [151] Toya: podobno napisalas "fezzi.."

Witam, 

oczywiście sytuacja taka miała miejsce, nie ukrywam. W tym czasie miałam kilka zgłoszeń, cały czas panowałam nad tym by każdemu pomóc co piszą do mnie w wiadomościach prywatnych. Starałam się po kolei udzielać pomocy czy też karać, ale nie jestem w stanie robić 10 rzeczy w tym samym czasie...

Chciałam ukarać "Fezziego", kiedy znalazłam chwilę, ale od razu zobaczyłam, że już to zrobił inny supporter, po czym wiadome jest to, że nie nadaje się kolejnej kary graczowi jeżeli już otrzymał karę za popełniony czyn. Tak samo była późniejsza sytuacja gdzie gracz Fezzi przeszkadzał na mechaniku, przesuwał i obracał innemu graczu pojazd, po czym dostał kicka z serwera, poinformowałam również, że jeśli będę zmuszona to poinformuję Administrację RCON o takowej sytuacji i zakończy rozgrywkę na Projekcie banem. 

Więc powiedz mi, w którym miejscu widzisz faworkę?? 

mta-screen_2020-11-07_18-57-35.thumb.png.0ac18529f53fa76f39766c824fd97c7c.png

3 minuty temu, Toya napisał:

Witam, 

oczywiście sytuacja taka miała miejsce, nie ukrywam. W tym czasie miałam kilka zgłoszeń, cały czas panowałam nad tym by każdemu pomóc co piszą do mnie w wiadomościach prywatnych. Starałam się po kolei udzielać pomocy czy też karać, ale nie jestem w stanie robić 10 rzeczy w tym samym czasie...

Chciałam ukarać "Fezziego", kiedy znalazłam chwilę, ale od razu zobaczyłam, że już to zrobił inny supporter, po czym wiadome jest to, że nie nadaje się kolejnej kary graczowi jeżeli już otrzymał karę za popełniony czyn. Tak samo była późniejsza sytuacja gdzie gracz Fezzi przeszkadzał na mechaniku, przesuwał i obracał innemu graczu pojazd, po czym dostał kicka z serwera, poinformowałam również, że jeśli będę zmuszona to poinformuję Administrację RCON o takowej sytuacji i zakończy rozgrywkę na Projekcie banem. 

Więc powiedz mi, w którym miejscu widzisz faworkę?? 

w skrócie, jesteś żałosna

"Chciałam ukarać "Fezziego", kiedy znalazłam chwilę, ale od razu zobaczyłam, że już to zrobił inny supporter, po czym wiadome jest to, że nie nadaje się kolejnej kary graczowi jeżeli już otrzymał karę za popełniony czyn." - ojoj, ale ty biedna jesteś xD tutaj cie zaskocze, bo stalas obok tego gracza gdy to wszystko pisal, na co napisalas tylko "Fezzi kurde", nie upokarzaj się już, proszę.

1 minutę temu, NoFeaR napisał:

mta-screen_2020-11-07_18-57-35.thumb.png.0ac18529f53fa76f39766c824fd97c7c.png

w skrócie, jesteś żałosna

"Chciałam ukarać "Fezziego", kiedy znalazłam chwilę, ale od razu zobaczyłam, że już to zrobił inny supporter, po czym wiadome jest to, że nie nadaje się kolejnej kary graczowi jeżeli już otrzymał karę za popełniony czyn." - ojoj, ale ty biedna jesteś xD tutaj cie zaskocze, bo stalas obok tego gracza gdy to wszystko pisal, na co napisalas tylko "Fezzi kurde", nie upokarzaj się już, proszę.

Jak na razie to Ty próbujesz mi coś na siłę wmówić... Może i jestem żałosna, ale nie miałam zamiaru tego tak zostawić, ale też nie będę na siłę udowadniać Tobie jak było. 

Czekam na rozwiązanie skargi przez Administrację RCON. 

Stałaś obok gracza gdy wyzywał innego, nawet można powiedzieć że ostro wyzywał jeśli dałaś mi mute za słowo "huj", i jedyne co napisałaś to "fezzi kurde", w tym czasie mogłaś wpisać komende na mute, więc prosze cię, nie ośmieszaj się dalej, i nie gadaj że chciałaś mu dać te mute XD

4 minuty temu, NoFeaR napisał:

Stałaś obok gracza gdy wyzywał innego, nawet można powiedzieć że ostro wyzywał jeśli dałaś mi mute za słowo "huj", i jedyne co napisałaś to "fezzi kurde", w tym czasie mogłaś wpisać komende na mute, więc prosze cię, nie ośmieszaj się dalej, i nie gadaj że chciałaś mu dać te mute XD

Chciałam. A, że w ciągu 30 sekund zrobił to inny supporter to nie zdążyłam jej nadać. Tak jak opisałam w pierwszym komentarzu tak było. 

A te Twoje złośliwe docinki i zdania kończące "XD" nie są nawet śmieszne. 

Ja napisałam jak było, tyle z mojej strony - błędem z mojej strony było tylko to, że nie nadałam mu mute przed innym supporterem. No, ale czasu już nie cofnę. 

xD, nie w ciągu 30 sekund, tylko w ciągu 3 minut, bo tyle minęło od twojej konwersacji z Feezim, a nadaną karą mute dla Fezziego przez krycha, byłaś przy całej tej sytuacji, i kolejny raz ci powtarzam, ze napisalas "ffezi kurde", więc nie wiem kogo ty chcesz oszukać, dlaczego jak mi dawałaś mute to pierw nie napisałaś mi na pm nofear kurde, czy coś w tym stylu, tylko z buta dałaś mi mute za słowo "huj" a swojemu przydupasowi nic nie zrobiłaś za to że wyzywał gracza od jebanego kondoma, i śmiecia, są na to dowody w postaci logów, i ssów, ale jak widzę wolisz się jeszcze bardziej pogrążać oszukując i próbując zmienić rzeczywistość w swoich żałosnych odpowiedziach, czekam na wypowiedź @Sky @Volenir @Polak @indor

11 minut temu, NoFeaR napisał:

xD, nie w ciągu 30 sekund, tylko w ciągu 3 minut, bo tyle minęło od twojej konwersacji z Feezim, a nadaną karą mute dla Fezziego przez krycha, byłaś przy całej tej sytuacji, i kolejny raz ci powtarzam, ze napisalas "ffezi kurde", więc nie wiem kogo ty chcesz oszukać, dlaczego jak mi dawałaś mute to pierw nie napisałaś mi na pm nofear kurde, czy coś w tym stylu, tylko z buta dałaś mi mute za słowo "huj" a swojemu przydupasowi nic nie zrobiłaś za to że wyzywał gracza od jebanego kondoma, i śmiecia, są na to dowody w postaci logów, i ssów, ale jak widzę wolisz się jeszcze bardziej pogrążać oszukując i próbując zmienić rzeczywistość w swoich żałosnych odpowiedziach, czekam na wypowiedź @Sky @Volenir @Polak @indor

Napisałam Ci, że to tak wygląda z Twojej perspektywy. 

"przydupasowi"? Na prawdę? Może jeszcze "chłopak"? Albo coś więcej wymyślisz?

Wcale go nie karałam... 

Próbujesz na siłę mnie "udupić" i na siłę wmawiasz mi faworyzację na graczu, gdzie jej nie było! Bo karę miał otrzymać tak jak otrzymał prawko i kicka.. Również bana jeżeli dalej by utrudniał rozgrywkę, więc nie mów mi tutaj o faworyzacji. 

14 minut temu, Toya napisał:

Napisałam Ci, że to tak wygląda z Twojej perspektywy. 

"przydupasowi"? Na prawdę? Może jeszcze "chłopak"? Albo coś więcej wymyślisz?

Wcale go nie karałam... 

Próbujesz na siłę mnie "udupić" i na siłę wmawiasz mi faworyzację na graczu, gdzie jej nie było! Bo karę miał otrzymać tak jak otrzymał prawko i kicka.. Również bana jeżeli dalej by utrudniał rozgrywkę, więc nie mów mi tutaj o faworyzacji. 

mało mnie interesuje kim on dla ciebie jest, ale wynika na to że przydupasem

no tak, masz racje nia karalas go, dopiero jak dostalas nagranie od gracza jak odwala tepnalas sie i pislas "musze to zrobic, mial dowody" xD

ja cie probuje na sile udupic? za slowo "huj" dalas mi od buta mute, a feeziemu za wyzywanie gracza od jebanego kondoma i smiecia nic nie zrobilas, i nie gadaj mi tutaj ze chcialas mu dac mute, bo bys to zrobila od razu a nie napisala "kurde fezzi" i ucieklas xD

37 minut temu, Toya napisał:

Pewnie masz rację, postąpiłam źle, bo powinnam od razu nadać takową karę. No, ale czasu już nie cofnę i jedynie co mogę to oczekiwać na decyzję Administracji RCON. 

tu nie chodzi tylko o to, że nie nadałaś kary, tylko też o to że jak fezzi dostał mute na 6h, to Ty od razu dałaś mi mute za słowo "huj" xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.