Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Koseryk'a

BePower

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BePower
Nick oskarżonego: Koseryk
Powód skargi: Brak pomocy ze strony administratora/nabijanie minut na duty/czerpanie korzyści majątkowych.
Data zdarzenia: 10.11.2021 godz. około 3:30 
Dowody: https://imgur.com/a/HshIyKs 
Opis sytuacji: Jeździłem sobie po drogach LV, i nagle wypadłem z drogi i trafiłem w miejsce w którym niby była woda, ale pojazd się nie teleportował na parking policyjny. Zobaczyłem, że jest administrator Koseryk dostępny na serwerze, więc uznałem, że napiszę report'a. Jak można zauważyć w logach serwerowych, napisałem aż 3 reporty na które ów Administrator nie odpowiedział nawet w przeciągu 15 minut od wysłania. Rozumiem, że to administrator, anty-afk nie obowiązuje (chyba, nie jestem pewny), ale jeżeli już planujesz przerwę to wypadałoby zejść z /duty żebyś się nie pojawiał, że jesteś na randze. Po pewnym czasie uznałem, że po prostu już nie ma sensu czekać na administratora, i zadzwoniłem po frakcję SARA. Przyjechała po kilku minutach, i się okazało, że pojazd wyteleportował się do PP. Administrator nawet do tego momentu w którym piszę skargę (03:54) nie zareagował na żaden z reportów.

Na dowodach w dolnym rogu widać godzinę, i nadal było brak reakcji.

Pozdrawiam Serdecznie BePower 🙂 

Cześć, 

Bardzo cię przepraszam iż nie rozpatrzyłem twoich zgłoszeń,  lecz niestety mi się przysnęło. Z serwera wyszedłem około godziny 4.40 co było równoznaczne z moim przebudzeniem się. Nie było to celowe afczenie i wbijanie godzin, więc jak najbardziej jestem skłonny do cofnięcia mi kilku godzin w rozgrywce na serwerze.

P.S Administracja nie działa jak frakcja.

Pozdrawiam.

Nie chodziło mi tylko o godziny na serwerze, ale także o korzyści związane z premium. Moim zdaniem powinny zostać wyciągnięte większe konsekwencje niż tylko cofnięcie godzin które afczyłeś. Nie wiem ile afczyłeś, nie interesuje mnie to, ale na pewno trochę Ci zeszło bo jednak miałeś wysokie ID. 

Pozdrawiam Serdecznie 🙂 

W ramach kary oskarżony Administrator wpłaci karę w wysokości 20,000$ na konto administratora RCON (UID: 4) za pośrednictwem banku w Los Santos do dn. 14.11.2021 godz. 23:00 ze względu na nabijanie godzin rozgrywki. W związku z brakiem reakcji na zgłoszenie, które zostało podyktowane aspektem fizjologicznym, zostaje tym razem ostrzeżony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.