Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Miniek

Krysztal<3

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Krysztal<3
Nick oskarżonego: @Miniek
Powód skargi: Powod jest taki ze ten o to gracz bo nie moge nazwac go administratorem nie pomaga graczom oraz kara 30 dniowym mutem za napisanie jak odrzucił ze jest debilem
Data zdarzenia: Po derbach nie tepneło mnie na normalna mape tylko zostałem na eventowej napisałem reporta ze nie tepneło mnie tam gdzie byłem a on odrzucił
Dowody: ss
Opis sytuacji: jest wyzej

image.thumb.png.fa6aa0c56d56e11025410251cb7cdaa1.png

Witam, opowiem po krótce, a więc treść reporta brzmiała tak:

"nie tepneło mnie tam gdzie byłem przed eventem" - można z tego wywnioskować, iż tepnęło cię na normalną mapę, nigdzie nie zawarałeś informacji że jesteś na mapie eventowej i mamy cię z niej wytepać na normalną. Takie reporty z reguły odrzucam, bo jest to błahostka a była akurat cała ściana i były ważniejsze. Jak piszesz reporta to nie będziemy się domyślać o co ci chodzi, na przyszłość opisuj dokładnie swój problem.

Przechodząc dalej, zamiast grzecznie do mnie napisać że jesteś na mapie eventowej postanowiłeś napisać coś takiego:

[2020-11-05 22:03:10] [Output] : << [173] Krysztal<3: pojebany jestes?

Jakbyś normalnie napisał zamiast wylewać żale jaki to ja zły i nie pomagam, mogłeś poprosić o tp i wyjaśnienie sprawy a na pewno bym Cię tepnąl na dim 0.

Dalej to już tylko kilkanaście reportów z CBK w moją stronę, szkoda że nie zawarłeś tego w skardze.

Tyle ode mnie, miłej nocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.