Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Turbo

KibicNieLecha.60

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KibicNieLecha
Nick oskarżonego: Turbo
Powód skargi: notoryczne odwalanie, dawanie złego przykładu dla graczy
Data zdarzenia: 20 października 2021
Dowody: 

Spoiler

Minuty odcinka:

8:39-8:44
9:38-9:40
11:30-11:33
15:37-15:39

Oraz wiele więcej, przez prawie cały odcinek łamane jest KRD nie pod względem przekroczonej prędkości.
Opis sytuacji: Jak widać, moderator nie umie dostosować się do rangi. Jeśli byłby mądrą osobą, to by bardzo dobrze wiedział, że jeśli jest moderatorem nie może łamać KRD. Pozdrawiam

Edit 26.10

Dodaję nowe materiały do skargi:

Spoiler

3:35-3:37 VDM

6:30-6:32 Jazda na skróty

9:34-9:40 Łamanie zasad ruchu drogowego na skrzyżowaniu

Godzinę temu, Turbo napisał:

Witam, zacznijmy od tego że sam powód skargi jest absurdalnie śmieszny jedyny fragment gdzie faktycznie popełniłem lekki błąd to 8:41 do 8:43 gdzie zawróciłem na autostradzie jadąc pod prąd, więcej do dodania nie mam. 

Przecież zrobiłeś błąd, więc dlaczego powód skargi jest absurdalnie śmieszny? Za błędy się płaci.

Godzinę temu, KibicNieLecha.60 napisał:

Przecież zrobiłeś błąd, więc dlaczego powód skargi jest absurdalnie śmieszny? Za błędy się płaci.

Od kiedy jazda pod prąd 1x to notoryczne odwalanie i dawanie złego przykładu dla graczy? Nie ośmieszaj się, fakt przejechałem kawałek pod prąd ale takie coś zdarza się dla każdego codziennie. Chciałbym również dodać że na tym odcinku nikogo nie było, nikomu w niczym nie przeszkodziłem oraz nie powodowałem niebezpieczeństwa, więcej nie będę wypowiadać się bo wszystko co chciałem powiedzieć to powiedziałem za ten błąd pod prąd to gracz co najwyżej by warn'a dostał jak i nawet upomnienie słowne tyle ode mnie.

image.png.c40f97ba3f32a20243a13f6d9a54eed0.png

32 minuty temu, Turbo napisał:

Od kiedy jazda pod prąd 1x to notoryczne odwalanie i dawanie złego przykładu dla graczy? Nie ośmieszaj się, fakt przejechałem kawałek pod prąd ale takie coś zdarza się dla każdego codziennie. Chciałbym również dodać że na tym odcinku nikogo nie było, nikomu w niczym nie przeszkodziłem oraz nie powodowałem niebezpieczeństwa, więcej nie będę wypowiadać się bo wszystko co chciałem powiedzieć to powiedziałem za ten błąd pod prąd to gracz co najwyżej by warn'a dostał jak i nawet upomnienie słowne tyle ode mnie.

image.png.c40f97ba3f32a20243a13f6d9a54eed0.png

Proszę spójrz na resztę swoich filmików i mi powiedz czy tylko na tym filmie popełniłeś błąd.

Członek administracji zachował zasady wynikające z regulaminu administracji serwera, nie powodując szkód na rzecz graczy (prócz wskazanych w 2 sytuacjach, gdzie w przypadku jednego z nich gracz sam wpadł pod koła co można uważać za przypadek niż celowe działanie, w drugim od razu się zreflektował, wpłacając na rzecz gracza sumę pieniędzy, która zapewne miała być swego rodzaju pokryciem szkód na zregenerowanie zdrowia). KRD, które jest tutaj zaznaczone, jest definicją samej rozgrywki, niż regulaminu serwera, w przypadku którego kary serwerowe mogą otrzymywać służby frakcyjne, którego muszą przestrzegać na przestrzeni fundamentu rozgrywki, prócz sytuacji wykluczonych. Nie należy mówić tutaj w przypadku graczy czy administracji serwera, że mają obowiązek stosowania się do Kodeksu, który został stworzony przez graczy (nie przez administrację RCON) pod groźbą kar serwerowych - karać może za to jedynie uprawniony do tego podmiot (tj. SAPD/SARA).

Członek administracji koniec końców nie nadużywał swoich funkcji, nie złamał regulaminu serwera ani administracji serwera, niektóre fragmenty zostały nadmiernie zinterpretowane (jazda pod prąd również pod to podchodzi), czego nie uznaję pod kątem stosowania kary.

Oskarżony zostaje mimo wszystko upomniany słownie z powodu przedstawionych na nagraniach przypadków niedrastycznego skracania oraz przejeżdżania pod prąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.