Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Luzak007 - oskarżony przez KhirX

KhirX

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:
@Luzak007
Data zdarzenia:

14.11.2020 15:07:39
Opis zdarzenia: 
Witam, Przychodzę dzisiaj ze skargą na pracownika frakcji @Luzak007, sytuacja ma się tak wychodząc z serwera o godzinie 2:00 pozostawiłem swoje auto na parkingu.
Pojazdem o którym mowa wyżej jest to buffalo, auto jest w pełni w dobrym stanie technicznym. Był on zaparkowany na zwykłym, miejscu parkingowym.
Pytając się w/w pracownika jaki jest powód odholowania pojazdu otrzymałem taką informację:

Cytat

<< [66] Luzak007: a widzisz gdzies tam druga linie ?

Nie doszliśmy do porozumienia, dla tego piszę tą skargę na życzenie:

Cytat

<< [66] Luzak007: chcesz to napisz skarge to sie dowiesz czy mozna tam parkowac czy nie 🙂

Powtarzam tak jak wyżej to jest normalne miejsce parkingowe, argument "a gdzie jest druga linia?" jest po prostu żałosny. 
Nie wiem czy okazał się on na skutek braku kompetencji czy też braku argumentów ze strony oskarżanej. Nie jestem w stanie tego ocenić.
Zapytując się @Kowal co sądzi o tym miejscu otrzymałem takie odpowiedzi:

image.png.1d1c1ab74df83093c6da67c79a80a1c7.png

image.png.ef48c8a018f744bb68162d53c55019ad.png

image.png.4d477c9896d32aca57254260f947c06a.png

Czyli nie jestem jedyną osobą która uważa tak samo jak ja. Auta tam zawsze stały i zawsze będą stać.

Przypomnieć KRD jeżeli pracownik miałby jeszcze jakieś zarzuty co do "mojego" błędu.

Cytat

Zasady parkowania i postoju.

1. Zatrzymanie i postój są dozwolone tylko tam, gdzie pojazd będzie z dostatecznej odległości widoczny dla innych kierujących, nie powoduje zagrożenia bezpieczeństwa ruchu ani go nie zakłóca. ✔️
  2. Nie wolno parkować w sposób, który utrudniałby wjazd lub wyjazd bądź dostęp do prawidłowo zaparkowanych pojazdów.  ✔️
  3. Nie wolno zatrzymywać się autem w tunelach, na mostach i wiaduktach, na pasach oddzielających jezdnie, na ścieżkach rowerowych i na tzw. powierzchniach wyłączonych.  ✔️
  4. Zatrzymywanie i postój pojazdów są zabronione na autostradach i drogach ekspresowych poza wyznaczonymi miejscami.   ✔️

Jeśli chodzi jeszcze o aroganckość pracownika to też mam małe zastrzeżenia.
Trochę w/w @Luzak007 za dużo "luzu" poczuł chyba we frakcji.
Ale też nabrał pewności siebie:

Cytat

<< [66] Luzak007: z gory mowie ze bedzie odrzucona przez krycha 🙂
<< [66] Luzak007: badz agenta

Mogę się mylić lub też nie ale chyba to nie jest postawa godna członka frakcji.
Z góry taka pewność nie zawsze jest najlepszym pomysłem .

Dochodzimy już do końca, poniżej przedstawiam zdjęcia z całej sytuacji.
Czekam na dalsze potoczenie się całej sprawy.
                                                                        KhirX

Dowody: 

mta-screen_2020-11-04_02-02-32.thumb.png.ffb0a46f3caf5d53ec0132b0a2799d6f.png

uFs8HBT.thumb.png.9b1f5740e43a8155b036feea0db27975.png

mta-screen_2020-11-04_20-46-09.thumb.png.fe0d40e31874e0005b58dfaa10c42e3e.png

7 minut temu, KhirX napisał:

Nick pracownika:
@Luzak007
Data zdarzenia:

14.11.2020 15:07:39
Opis zdarzenia: 
Witam, Przychodzę dzisiaj ze skargą na pracownika frakcji @Luzak007, sytuacja ma się tak wychodząc z serwera o godzinie 2:00 pozostawiłem swoje auto na parkingu.
Pojazdem o którym mowa wyżej jest to buffalo, auto jest w pełni w dobrym stanie technicznym. Był on zaparkowany na zwykłym, miejscu parkingowym.
Pytając się w/w pracownika jaki jest powód odholowania pojazdu otrzymałem taką informację:

Nie doszliśmy do porozumienia, dla tego piszę tą skargę na życzenie:

Powtarzam tak jak wyżej to jest normalne miejsce parkingowe, argument "a gdzie jest druga linia?" jest po prostu żałosny. 
Nie wiem czy okazał się on na skutek braku kompetencji czy też braku argumentów ze strony oskarżanej. Nie jestem w stanie tego ocenić.
Zapytując się @Kowal co sądzi o tym miejscu otrzymałem takie odpowiedzi:

image.png.1d1c1ab74df83093c6da67c79a80a1c7.png

image.png.ef48c8a018f744bb68162d53c55019ad.png

image.png.4d477c9896d32aca57254260f947c06a.png

Czyli nie jestem jedyną osobą która uważa tak samo jak ja. Auta tam zawsze stały i zawsze będą stać.

Przypomnieć KRD jeżeli pracownik miałby jeszcze jakieś zarzuty co do "mojego" błędu.

Jeśli chodzi jeszcze o aroganckość pracownika to też mam małe zastrzeżenia.
Trochę w/w @Luzak007 za dużo "luzu" poczuł chyba we frakcji.
Ale też nabrał pewności siebie:

Mogę się mylić lub też nie ale chyba to nie jest postawa godna członka frakcji.
Z góry taka pewność nie zawsze jest najlepszym pomysłem .

Dochodzimy już do końca, poniżej przedstawiam zdjęcia z całej sytuacji.
Czekam na dalsze potoczenie się całej sprawy.
                                                                        KhirX

Dowody: 

mta-screen_2020-11-04_02-02-32.thumb.png.ffb0a46f3caf5d53ec0132b0a2799d6f.png

uFs8HBT.thumb.png.9b1f5740e43a8155b036feea0db27975.png

mta-screen_2020-11-04_20-46-09.thumb.png.fe0d40e31874e0005b58dfaa10c42e3e.png

Przed chwilą, KhirX napisał:

Widzę że nadal się nie dogadamy, czekam za rozpatrzenie skargi przez osoby wyżej postawione.

No nadal sie nie dogadamy, ja tam nie widzialem zeby byla druga linia i robie to co do mnie nalezy. Jesli sie tak pewnie czujesz, ze mogles tam stac to sobie przejrzyj tą skarge co ci wyslalem na gracza tikej. Jesli twierdzisz, ze we mnie duzo luzu to sie za duzo mylisz, poniewaz nie jestem osoba, ktora jest zla 🙂 Nie znasz mnie, to nie oceniaj a jesli cos nie pasuje to po prostu sie nie udzielaj. A co do skargi to tak, jak mowilem robie to co dla mnie nalezy i biore tez pod przyklad tamta skarge, ze nie mozna tam stac 🙂

Nie wiem jaki jest cel tego co tutaj zaprezentowałeś. "Źle" postawiony samochód, lekkie uszkodzenia, czy też blokowanie pojazdu, wytłumacz nam tutaj zebranym co chciałeś osiągnąć.
Ja nadal trzymam się tego co napisałem. Od kiedy musi być 2 linia żeby zaparkować pojazd ? Może trzeba już kredą narysować obrys pojazdu aby każdy czy to z frakcji czy też nie wiedział jak parkuję się auto.
Wnioskuję że prawa jazdy też nie posiadasz, jeżeli wypisujesz takie bzdury, wjeżdżając na parking przy murku ( tak, tam tez nie będzie  linii po jednej stronie 😵 ) nie zaparkujesz ? bo nie posiadasz narysowane jak na kartce jak masz ustać. Nie rozumiem twojego toku rozumowania.

3 minuty temu, KhirX napisał:

Nie wiem jaki jest cel tego co tutaj zaprezentowałeś. "Źle" postawiony samochód, lekkie uszkodzenia, czy też blokowanie pojazdu, wytłumacz nam tutaj zebranym co chciałeś osiągnąć.
Ja nadal trzymam się tego co napisałem. Od kiedy musi być 2 linia żeby zaparkować pojazd ? Może trzeba już kredą narysować obrys pojazdu aby każdy czy to z frakcji czy też nie wiedział jak parkuję się auto.
Wnioskuję że prawa jazdy też nie posiadasz, jeżeli wypisujesz takie bzdury, wjeżdżając na parking przy murku ( tak, tam tez nie będzie  linii po jednej stronie 😵 ) nie zaparkujesz ? bo nie posiadasz narysowane jak na kartce jak masz ustać. Nie rozumiem twojego toku rozumowania.

Trzymam się tego, co bylo przedstawiane w powyzej innych skarg. Jesli tobie cos nie pasuje, to tak sie nie dogadamy. I nie wiem po czym wnioskujesz tym swoim pisaniem jakbys nie wiem kim byl, jakbys byl chociaz troche rozumny bys przeczytal to co ci wyslalem powyzej i zrozumial co jest w tym zawarte. Sadler zostal odholowany i odholowanie oznaczone jako pozytywne, takze zrobilem tak samo i odholowalem, poniewaz stwierdzilem wnioski po przeczytaniu artykulu skargi powyzej i odholowalem i tyle. 🙂 I nie, prawka nie mam i nie powinno cie to zbytnio interesowac czy mam, czy nie posiadam, z prawkiem mi sie nie spieszy i sa to moje sprawy prywatne.

Z jakiego powodu został odholowany ?

Cytat

będące prawidłowo zaparkowane na miejscach parkingowych, po chwili nie spodobał mu się pojazd marki Sadler bo według jego osoby stał on nie prawidłowo, tłumaczył to tym że pojazd nie stał prawidłowo i nie było tam linii, oczywiście wysłałem mu screenshota że pojazd stoi prawidłowo i są tam linie do parkowania, po chwili zmienił on wersje zdarzeń o 180 stopni i przyczepił się do tego że pojazd posiada niewielkie uszkodzenia na karoserii pojazdu,

Ja nie wiem czy wy robicie jakieś skeczyki, czy komedyjkę.

Po pierwsze na ty nie jesteśmy, razem w piaskownicy się nie bawiliśmy więc uważaj. Nie potrafisz po prostu zwrócić racji i tyle.
Jeżeli chodzi o to:

Cytat

Zobaczymy, czy bedziesz taki mądry.

To ja mam się przestraszyć czy co ? Bądź skończyły się argumenty 😘

Ty ciągniesz kłótnie dalej, ja już w pierwszej odpowiedzi oddałem głos osobie wyżej postawionej od ciebie.

53 minuty temu, Luzak007 napisał:

No nadal sie nie dogadamy, ja tam nie widzialem zeby byla druga linia i robie to co do mnie nalezy. Jesli sie tak pewnie czujesz, ze mogles tam stac to sobie przejrzyj tą skarge co ci wyslalem na gracza tikej. Jesli twierdzisz, ze we mnie duzo luzu to sie za duzo mylisz, poniewaz nie jestem osoba, ktora jest zla 🙂 Nie znasz mnie, to nie oceniaj a jesli cos nie pasuje to po prostu sie nie udzielaj. A co do skargi to tak, jak mowilem robie to co dla mnie nalezy i biore tez pod przyklad tamta skarge, ze nie mozna tam stac 🙂

Wybaczcie, że się wtrącę, ALE. @Luzak007

ltIVS5S.png

Jak widać, po lewej stronie nie ma linii, tylko krawężnik, więc według ciebie, auto powinno zostać odholowane? Pragnę zaznaczyć, że jest tam odpowiednia ilość miejsca na zaparkowanie pojazdu. Według policji oraz mniej potrzebnej straży miejskiej ów pojazd jest zaparkowany poprawnie i nie ma tu się do czego przyczepić.

PD0EU4U.png

Tutaj natomiast nie ma krawężnika, lecz zamiast niego mamy murek, i też pragnę zaznaczyć, że jest tam odpowiednia ilość miejsca na zaparkowanie pojazdu.

Jak już wcześniej wspomniałem, pojazdy zawsze tam parkowały i nie było problemu, więc prosiłbym @Agent o wyjaśnienie poniektórym osobą, jak powinna działać wasza frakcja - dziękuję.

Nie ma co porównywać tej skargi do skargi na naszego pracownika @tikeJ, ponieważ tam skarga została odrzucona ze względu na stan pojazdu, który łamał nasz taryfikator. Dlatego pojazd został odholowany.

Co do tej skargi, to pojazd gracza @KhirX jest normalnie zaparkowany, a jego stan techniczny nie zalicza się do złamania taryfikatora, który mówi jasno, że pojazdy poniżej 500/1.000 mogą zostać dopiero odholowane.
Również chcę zwrócić uwagę na zachowanie naszego Pracownika @Luzak007, troszkę jest ono nie na miejscu, ponieważ jesteś w Akademii i myślisz, że błędu nie zrobisz, więc skargi wszystkie będą odrzucane, a tu jednak nie.

Nasz Pracownik @Luzak007 ma obowiązek zwrócić Ci kwotę za którą włożył twój pojazd do parkingu policyjnego, a dodatkowo poniesie jeszcze odpowiednie konsekwencje tego czynu wewnątrz frakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.