Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na BlueR

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: naissik
Nick oskarżonego: BlueR
Powód skargi: Nieznajomość KRD, niekompetentne zarządzanie frakcją
Data zdarzenia: 4.11.2020
Dowody: 

Kierowcą Wozu Strażackiego był MRS
Opis sytuacji: Jechałem z LS do SF, po drodze wyjechał mi znikąd na drogę wóz strażacki jednocześnie wjeżdżając we mnie. Później napisałem na chacie premium G> naissik: dzieki cejocie z safd. Później dołączyło się parę osób, które chciały żebym zakończył to, bo przecież naissik odwalacz nie ma prawa głosu. Przychodzi Bluer i mówi: G> BlueR: jadą ma bombach, będą chcieli to Cie staranują i tyle. Nawet nie chciał mnie wysłuchać, wziąć nagrania jak to wyglądało, po prostu miał mnie w 4 literach. Mikey zaczął mi wyjeżdżać z tym, że ja nie znam KRD, że pojazd uprzywilejowany ma zawsze pierwszeństwo, nie ważne czy ma sygnały świetlne/dzwiękowe, czy nie. ON ZAWSZE MA PIERWSZEŃSTWO. Później po paru minutach nie chciał ze mną kontynuować tej konwersacji, ponieważ on wie lepiej. Już nie wspomnę o tym, jakim cudem @MikeY wrócił na v-lidera po tym jaką kulturę pokazał do graczy po lotce z supportera. Po zakończeniu dyskusji z Mikeyem pojawił się Bluer, wyszedłem z propozycją tego żebym mu to wyjaśnił gdzieś na Kanale Głosowym, lecz nie bo "ja nie chcę się kłócić". Uważam, że ta osoba powinna zostać wydalona chociaż z samego Opiekuna Frakcji, ponieważ nie jest za nic kompetentną osobą na to stanowisko. 

Co ty możesz wiedzieć o KRD?

Co masz napisane w Kodeksie Ruchu Drogowego?

"120km/h - Poza terenem zabudowanym. 
Bez ograniczeń - Autostrady."

Ile masz na liczniku? 320 w momencie uderzenia...

Spoiler

niekompetentne zarządzanie frakcją

Na jakiej podstawie uważasz, że "niekompetentne"? Naprawdę posiadasz wiedze straży pożarnej większą ode mnie?

4 minuty temu, Polak napisał:

W trakcie zderzenia byłeś na przeciwnym pasie. Nie wspomnę o przekroczonej prędkości. Jak to wytłumaczysz?

Tak, że osobnik taki jak BlueR i MikeY powinni się nauczyć tego, czy takie pojazdy zawsze mają pierwszeństwo czy nie.

Przed chwilą, BlueR napisał:

Co ty możesz wiedzieć o KRD?

Co masz napisane w Kodeksie Ruchu Drogowego?

"120km/h - Poza terenem zabudowanym. 
Bez ograniczeń - Autostrady."

Ile masz na liczniku? 320 w momencie uderzenia...

Odkryj ukrytą treść

niekompetentne zarządzanie frakcją

Na jakiej podstawie uważasz, że "niekompetentne"? Naprawdę posiadasz wiedze straży pożarnej większą ode mnie?

G> BlueR: jadą ma bombach, będą chcieli to Cie staranują i tyle

Chłopie, nie znasz sie na temat służb mundurowych, to sie nie wypowiadaj, bo prędzej Cie wyśmieją niż Ci dadzą +1 do respektu.

ja mam do powiedzenia tyle, że ten kto kieruje wozem strażackim, czy ogólnie pojazdem ciężarowym wie, że nawet jeśli podczas skrętu, to to nie jest osobówka i nie pojedzie Ci tyłe idealne za Tobą, lecz wiadome, że troche wyjedzie czy to na chodnik, czy na trawnik, dlatego manewr głębokiego łuku bł tutaj przez strażaka stosowany i też go za to nie winię, gdyż wykonywał go dobrze z procedurą.

Dziękuje, a Naissika zapraszam do zapoznania sie z Kodeksem ruchu, ale zmianą samochodu na wolniejszy, jak nie umie kierować pojazdem o dużej mocy.

Miłego wieczoru, z poważaniem

BlueR.png.de05128d975e98daf922ecc033e4be1b.png

2 minuty temu, BlueR napisał:

Dziękuje, a Naissika zapraszam do zapoznania sie z Kodeksem ruchu, ale zmianą samochodu na wolniejszy, jak nie umie kierować pojazdem o dużej mocy.

Miłego wieczoru, z poważaniem

BlueR.png.de05128d975e98daf922ecc033e4be1b.png

Uznaję to jako obrazę w moją stronę. Ale skoro tak mamy lecieć to Wy musicie używać Manan Akademii, ponieważ takimi pojazdami nie umiecie skręcać na skrzyżowaniu. A i traktuj ludzi tak samo i nie zakładaj z góry, że zwykła rozmowa będzie kłótnią, bo zapewne teraz by tutaj nas nie było 😉

1 minutę temu, Polak napisał:

Łamania KRD na powyższym dowodzie nie znajduję dlatego pozostaje kwestia cytatu z chatu premium "G> BlueR: jadą ma bombach, będą chcieli to Cie staranują i tyle"

Co oskarżony może powiedzieć na ten temat?

W zależności jak masz to zrozumieć. Nie do końca chodzi o pełen taren na czołówke, że jedzie wóz po równej lini i Cie może na czołówke zderzyć, mam na myśli różne wymuszenia pierwszeństwa, które częste są na naszym serwerze i mimo jazdy na poganiaczu to nie zawsze gracze reagują, np. tunel obok easter bay chemicals, gdzie gracz jest w połowie górki, my włączamy poganiacz, mimo, że zwolnimy to i tak dochodzi do stłuczki.

Ja do dodania nic więcej nie mam.

7 minut temu, naissik napisał:

mta-screen_2020-10-15_18-34-34.png

@BlueR a jak takie lądowanie wytłumaczysz?

Każdy ma prawo zaliczyć glebe, chyba nie widziałeś handlingu w drabinie 😏

27 minut temu, Polak napisał:

Ja to odbieram w nieco inny sposób. Jasno stwierdziłeś dobrowolne nadużywanie praw frakcyjnych.

No to mogłeś zrozumieć na swój sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.