Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Banan99

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikeY
Nick oskarżonego: Banan99
Powód skargi: Zbyt duże poczuwanie się w kwestii bycia sapporterem, Zbyt duże nadawanie kar, przenoszenie swojego humorku na MTA.
Data zdarzenia: 10.10.21
Dowody: Tutaj są: https://imgur.com/a/oBsHdfy
Opis sytuacji: No więc zacznijmy od tego że na garver bridge wysłałem reporta z zapytaniem czy mnie ktoś tepnie w x miejsce, oczywiście P.Banan jak to banan miał w... w reporta i dał na negatywne czyt na reporta który nie został zaakceptowany, przed tym napisałem "i żaden sapport który nie reaguje na reporta bo po chuj" chwile potem tepnął się do mnie Banan99 z zapytaniem "hm?" potem wysłał wiadomość z treścią "SŁOWA" gdyby nie mógł wysłać mi po prostu WARNA z tą że wiadomościa. Myślę sobie no cóż, napisałem mu wprost "Nie będziesz mi rozkazywał" co widać na załączonym screenshocie, widocznie nie spasowało mu to że 22 latek nie będzie się słuchał 14 latka i dostałem mute na okres 12 godzin co wydaje się śmieszne gdyż Napisał Słowa  a dosłownie 30sec po tym dostałem MUTE.  XDDDDD. Wówczas ten saport o ile można go tak nazwać a nie inaczej przyczynia się do tego iż z 500 Graczy zrobiło się graczy lekko ponad 200.

Pozdrawiam i licze na rozpatrzenie pozytywne sprawy zebra albo volenir albo sky.

Dostałem na Ciebie reporta, więc zostałeś słusznie ukarany. Prowokowałeś graczy i mnie na czacie premium, jak i w wiadomościach prywatnych przez ponad godzinę. Więcej nie zamierzam się rozpisywać, dodam tylko: "Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary."

7 minut temu, Banan99 napisał:

Dostałem na Ciebie reporta, więc zostałeś słusznie ukarany. Prowokowałeś graczy i mnie na czacie premium, jak i w wiadomościach prywatnych przez ponad godzinę. Więcej nie zamierzam się rozpisywać, dodam tylko: "Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary."

Nie sądze, nagranie które za 12h zostanie zreupladowane przedstawi sytuacje od A do Z. Nikogo nie prowokowałem bo wysylałem wiadomość co 30 minut XDXD więc twoje zdanie jest XDXD wówczas, nagranie ukaże cię jako sprawce całego zamieszania i to ty dostaniesz KARE. Zajmij się życiem bo ci ucieka. A i ten, takie sformułowanie ode mnie, nie wyszło Ci w życiu to przekładasz to na MTA. Pozdrawiam - Zacznij żyć a nie w mta grasz jako rzekoma osoba "DOROSŁA" jak ty to napisałeś :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.