Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Magix

Prokop

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Prokop
Nick oskarżonego: @MagiX 

Powód skargi: Powiedział kto wysłał reporta na gracza 
Data zdarzenia: 26.09.2021 godz okolo 14 30
Dowody: https://imgur.com/a/yEU1PGc wszystko tutaj jest godziny tez sa 
Opis sytuacji: Wyslalem reporta na jednego z czlonkow org i potem na dc  napisal Magix czyli lider org ze to ja jestem tym ktory to wyslal czyli 60siona nie do konca podal ale on wie ze to ja wszystko na ss i wszystko wskazuje na mnie bo ja mam range w org trial i o tej samej godz co wyslalem reporta odrazu prawie ze na dc organizacyjnym napisal magix ze to ja.

Witam, ja widzę kto na kogo wysłał raporta bo mam takie prawo, co do tego że mówię innym kto to zrobił - Ja nie napisałem ŻADNEJ wiadomości wskazującej że to Ty, ponieważ na randze TRIAL jest jeszcze 12 innych osób. Z organizacji zostałeś wyrzucony z powodu złamania punktu 7 regulaminu organizacji który brzmi: §7. Członek organizacji ma całkowity zakaz wynoszenia informacji z organizacji.

@Prokop jako iż zostałem oznaczony w tej skardze pozwolę sobie dodać kilka zdań.

@MagiX Nie powiedział mi kto wysłał reporta mimo iż o to prosiłem, o tym że to Ty dowiedziałem się po napisaniu tej skargi, więc bardzo cię 60 prosze abyś przestał w końcu płakać, złamałeś 2 Pkt regulaminu brzmiące mniej więcej tak: Nie wynosimy spraw organizacji poza organizacje (Czyli w tej sprawie nie reportujemy na siebie) 2 sprawa, nie odbywamy pościgów autami organizacji bez pozwolenia który także złamałeś, więcej nie powiem ponieważ nie wynoszę spraw org poza nią, myślę że lider może rozwinąć temat jeśli miałby taką chęć. 

J60 pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.