Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Grzyb.

Huberto.cj

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Huberto
Nick oskarżonego: Grzyb.
Powód skargi: Naprawianie pojazdu + wytepywanie koledze.
Data zdarzenia: 22.09.2021 23:55
Dowody:  https://imgur.com/a/3KK2NE0 
Opis sytuacji: Jechaliśmy z microb kolega spadł przypadkowo z MC, @Grzyb. sie tepnął kolega próbował odwrócić uwagę. W skrócie Faworka ... Na nagraniu wszystko. 

Witam, zacznę od tego teleportowałem się do was z powodu dostania reporta wziąłem go i teleportowałem się właśnie w tamto miejsce. w tamtej chwili dostrzegłem, że jest tam microb i zobaczyłem, że siedzi na dc na którym często rozmawiamy. Wbiłem na kanał opowiedział mi w skrócie wszystko. Ja w tamtym momencie zapytałem się go czy będzie jeszcze używał te oto auto powiedział, że nie i że idzie robić coś innego. Zaproponowałem mu napisanie po taksówkę on powiedział, że skoczy się zabije w tamtym momencie nie mogłem go w żaden sposób powstrzymać. Jak widać na nagraniu sprawdzałem czy da się bezpiecznie zjechać autem bez skakania z tej góry nie dało się, więc postanowiłem teleportować auto. Pojazd był zepsuty to go naprawiłem warto wspomnieć, że jestem właścicielem auta. Po wy teleportowaniu go z tej góry ja sam nim jeździłem żaden inny gracz nie dostał tego auta, które naprawiłem i teleportowałem. Wracając do pojęcia odwrócenie uwagi przez mojego kolegę. Oczywiście nie kazałem mu tego robić miałem w planach sprowadzić auto na ziemię i się po was wrócić oraz wy teleportować was na ziemię przy górze gdzie bezpiecznie mogła by po was podjechać taxi ale microb powiedział że nie trzeba bo skoczyliście i umarliście to bez przyczyny oczywiście nie teleportowałem was na dół.  jedyną rzeczą, którą zrobiłem źle było to że zamiast teleportować auto w miejsce na mapie powinienem teleportować je pod górę. Reszta czynności, które wykonałem w tamtym momencie według mnie była szłuszna.  Oczekuje na administrację RCON.

Z racji na to, że incydent był rozpatrywany poza serwerem na komunikatorze (do czego nie powinno absolutnie dochodzić), członek administracji otrzymuje tym razem ostrzeżenie. Po przeanalizowaniu nagrania, nie widzę innych błędów członka administracji, poza tymi, które sam zgłosił w odpowiedzi do tego tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.