Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Brak informacji do apelacji permanentnie nadał ZioloPL

dawfex

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Brak informacji do apelacji permanentnie nadał ZioloPL>

Login: <dawfex>
Nick oskarżonego: <ZioloPL>
Powód skargi: <Mineło 72h od apelacji>
Data zdarzenia: <12.09.2021r.>
Dowody: <

>
Opis sytuacji: <Witam,

Piszę skargę niechętnie na administratora @ZioloPL

Chciałbym wszystko wyprostować na temat tej skargi permanentnie .Ale administrator nie odpowiada pisałem do niego na discordzie po zdarzeniu aby mi tylko opisał dla czego mam perma. Czekałem 72h co pisze w regulaminie i mam nadzieję że dostanę odpowiedź

Pozdrawiam dawfex oraz matex (zablokowanie permanentnie)>

Spoiler

image.thumb.png.78e9187251ba4d9896ff2e60e6bdb716.png

1 godzinę temu, dawfex napisał:

Czekałem 72h co pisze w regulaminie i mam nadzieję że dostanę odpowiedź

31. Członek administracji serwera ma obowiązek rozpatrywać apelacje od kar które nadał, w przeciągu 72 godzin od ich pojawienia się na forum w dziale Apelacje od kar. Wyjątek stanowią kary krótsze niż 3 dni bądź równe oraz kary permanentne.

12 minut temu, ZioloPL napisał:

31. Członek administracji serwera ma obowiązek rozpatrywać apelacje od kar które nadał, w przeciągu 72 godzin od ich pojawienia się na forum w dziale Apelacje od kar. Wyjątek stanowią kary krótsze niż 3 dni bądź równe oraz kary permanentne.

czyli co rok mam czekać na odp.🤣

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.