Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Spadek FPS w MTA po aktualizacji.

deatheras

Rekomendowane odpowiedzi

No ogólnie sprawa jest taka, że +/- tydzień temu miałem taki krótki update MTA, który spowodował drastyczny spadek FPS (z 60 na 20-25). Oto rzeczy, które robiłem: 
-usunięcie zasobów serwera 
-reinstall MTA oraz GTA 
-zainstalowanie MTA jak i GTA na innym dysku 
-zmiana ustawień graficznych 
-zainstalowanie troszkę starszej wersji MTA (to odziwo pomogło, jednak po jakichś 3 uruchomieniach ponownie zainstalowała mi się nowsza wersja i znowu 20 fps...)
-format komputera 
-ustawienie koligacji w menadżerze zadań (to niewiele poprawia, gdyż momentami moje fps sięgają do 50 jednak co kilka sekund znowu drastycznie spadają do 20 i tak w kółko) 
Szczerze mówiąc to nie mam już pojęcia jak na to zaradzić, a nie ukrywam, ciężko jest czerpać przyjemność z gry na takich lagach zwłaszcza gdy jestem w ASAPD i chce się odpowiednio przygotować do egzaminu. 
Za wszelaką pomoc z góry dzięki 🙂

to nie jest wina mojego sprzętu bo mam bardzo dobry, zresztą: 

23 minuty temu, deatheras napisał:

-zainstalowanie troszkę starszej wersji MTA (to odziwo pomogło, jednak po jakichś 3 uruchomieniach ponownie zainstalowała mi się nowsza wersja i znowu 20 fps...)

gdyby to była wina procka, to po aktualizacji starszej wersji znowu by się nie psuło oraz inne gry chodzą mi normalnie  

1 godzinę temu, turbokolba1312 napisał:

Również chciałbym się dołączyć też mam podobny problem z FPS, @turbokolba1312 To jakaś specialna wersja czy jak(Po rozmiarze to chyba pełnawersja) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.