Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

Mirek*Blacharz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mirek*Blacharz
Nick oskarżonego:  WhiteTiger
Powód skargi: Zabranie szambiarki podczas pracy 
Data zdarzenia:  18.08.21
Dowody: https://imgur.com/a/cYlVFVK
Opis sytuacji:  Zajechalem na spawna zeby wplacic kase za dzienną nagrodę i gdy podszedłem do 2 graczy ktorych widac na nagraniu  to za ten czas WhiteTiger postanowil mi usunąć szambiarkę i zaczął grozić zabraniem prawa jazdy za PDCP

Hej. Jako iż pojawiła się na mnie skargą zamierzam się wypowiedzieć.  Od 2/3 dni jeździsz szambiarką  i nie pracujesz na niej. Dziś też jezdziłeś tylko nią w celu " Transportu" się w dane miejsca. Pisałeś, że szedłeś do bankomatu, ale  postałeś i zacząłeś robić zdjęcia  używając aparatu który posiadasz.  Również z tego co pamiętam karałem Cie prawkiem za taranowanie szambiarką.  

2 godziny temu, Mirek*Blacharz napisał:

WhiteTiger postanowil mi usunąć szambiarkę

Zgadza się, usunąłem Ci ją ponieważ korzystałeś z niej do własnych celów, nie zarobkowych. 

PDCP- Praca do celów prywatnych, tak własnie robiłeś. 

To skoro do przemieszczania się tylko to po co miałbym zatrzymywać się przy studniach i wypompowywać szambo, a co do zdjęć to nie miałem co robić bo nagrodę musiałem czekać 2 minuty  i nie jeżdżę 2 dni bo wczoraj byłem na polu w pracy a przed wczoraj nie miałem prawka 

2 godziny temu, WhiteTiger napisał:

No własnie nie miałeś prawka bo zostałe ukarany za PDCP, ponieważ jedyne co robisz to wozisz się szambiarką nie pracując na niej.

Tak nie pracuje a 3 k litrów to samo by się tam wzięło? Skoro praca do celów prywatnych, to pracuje dla celów prywatnych np na auto ale nie bo ty musisz pod górkę robić

Godzinę temu, WhiteTiger napisał:

Nie zrobiłem pod górkę. Wszystko opisałem Ci już wyżej. Korzystałeś do celów prywatnych.  3k litrów mogłeś zalać i dalej jeździłeś gdzie chceszz nią nie zarabiając nie pierwszy raz tak robisz. Czekam na RCON

Tak, nie pracuje na pełnych obrotach bo mi się nie spieszy i se jeżdżę tak jak mi się podoba 

Wykorzystałeś pojazd pracy do celów prywatnych, co jest zabronione przez regulamin:
14. Zakazuje się wykorzystywania pojazdów przeznaczonych do pracy do własnych celów.

W domyśle: wykorzystanie pojazdu do celu innego niż cel pracy (przemieszczanie się na spawn w celach opisanych w powyższej skardze).

Kara została nadana poprawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.