Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z dołączeniem na serwer

Geqash

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, gdy próbuję wejść na serwer podczas wyboru spawnu gra mi się zwiesza i jest brak odpowiedzi, nie mogę ruszać myszką ani nic, a kółko na dole ekranu powoli się kręci, niezależnie ile czekam gra się nie odwiesza.

Tutaj pokazany błąd:

https://imgur.com/a/drtOb5V

Dodam, że jeszcze wczoraj, nawet dzisiaj rano normalnie wchodziłem na serwer bez problemu.

Miał ktoś może podobny problem albo wie jak to naprawić? Byłbym wdzięczny za pomoc 

2 minuty temu, Sky napisał:

Czy jesteś w stanie podesłać dump crasha do mnie na pw? Jest to pliczek znajdujący się w MTA San Andreas 1.5\MTA\dumps\private - koniecznie ten który jawnie widać że został utworzony w momencie dzisiejszego crasha.

Jasne, już podsyłam

Podczas prywatnej konwersacji z @Geqash udało się rozwiązać problem. Przyczyną jest łatka, którą wypuściło dzisiaj MTA, zaktualizowanie MTA do najnowszej wersji nightly naprawia problem z dołączeniem na serwer.

Link do aktualizacji:

https://nightly.mtasa.com/mtasa-1.5.8-rc-20704-20201029.exe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.