Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Wniosek] [Usługi wynajmu] Exelence Billboard

Vania89

Rekomendowane odpowiedzi

twoja_stara.thumb.png.9ce615e4cc4e926845af3916bc4b209f.png

6Pe5syc.png

Witajcie! Dzisiaj przychodzę do Was z propozycją założenia nowego biznesu. Nosi on nazwę ,,Exelence Billboard''! 
Zapraszam do zapoznania się z aplikacją oraz pozostawienia swojej opinii. Miłego czytania! 

fC0lDBg.png
Część OOC
Pierwszą kwestią są gracze. Zależy nam na tym, aby osoby grające na serwerze mogły w fajny sposób zareklamować stworzone przez siebie rzeczy. Przykładem będzie ogłoszenie o sprzedaży domku, pojazdu, bazy. A także rekrutacji do organizacji/frakcji/biznesu. Tak naprawdę czymkolwiek. Myślę, że ciekawą sprawą będzie pokazanie w ten sposób na serwerze stworzonych przez siebie grafik, prac graficznych. W tym momencie ogranicza Was tylko wyobraźnia. Kolejną kwestią, jest chęć zarobku na serwerze. Pracownicy, którzy będą pracować razem z nami oczywiście zarabiają za wynajem billboardów. Z każdej sprzedaży, dostają oni 50% ceny wynajmu. Jak będzie działać wycena billboardu? Działanie jest bardzo proste, zarząd biznesu patrzy na kwestie otoczenia miejsca. Tyczy się tutaj: 
- Miasto 
- Okolica 
- Zapotrzebowanie dla graczy
Część IC 
Witajcie! Wraz z moim kolegą @Sosna18 postanowiliśmy przylecieć do stanu San Andreas. Pochodzimy z małej wioski w Niemczech. Głównym celem przyjazdu był zarobek i osiągnięcie sławy. Do SA przylecieliśmy posiadając jedynie 30 tysięcy dollarów. Domu nie kupimy za to... Zamieszkaliśmy u kolegi, @baartulaa się nazywa. Wszystkie pieniądze, które mamy wydajemy na postawienie piętnastu billboardów. Mamy nadzieję, że to pomoże nam postawić się na nogi, a przede wszystkim zarobić! 

oY3505E.png

Głównym zapotrzebowaniem są auta 4 drzwiowe. Proponuje takie: 
- 2 premiery (dla pełnoprawnych członków biznesu) 
- 1 sultan (dla zarządu biznesu) 
- 2 burrito (dla akademii) 

h5KXUl9.png
Postanowiliśmy iść w styl amerykański, dlatego też rangi są po angielsku. 

Chief @Vania89
Deputy Chief @Sosna18
Supervisor - @baartulaa

Senior Worker - 
Worker - 

Junior Worker - 
Academy - 

Awanse będą rozdawane za wkład w biznes i życie biznesu, a także w dobrze wykonywane obowiązki. 

PwMVvmw.png
Baza, którą byśmy chcieli znajduje się w Las Venturas przy autostradzie. 

unknown.png?width=1202&height=676

1VUPUDB.png
Exelence Billboard  - biznes zajmujący się wynajmem billboardów. Organizacja pobocznych eventów, spotkań i konkursów. 

SEGvxnL.png
Na zakończenie informacja do osób, które myślą, że mam Black listę. NIE. Dziś została mi ona zdjęta, całe zamieszanie zostało wyjaśnione, a BL zdjęta. 

Co do aplikacji. Grafiki są wzięte z starego podania, dlatego nie będą one dalej używane w życiu biznesu. To samo tyczy się do logo. Na 99% zostanie ono zmienione, na lepsze. Teraz zrobiłem je pod aplikacje. Po zaakceptowaniu będzie nowiutkie. W razie pytać proszę pisać

I najważniejsze, mapę pod biznes (EXTERIOR) jestem w stanie zrobić. Skrypt już nie. 

7 minut temu, Krychu napisał:

Pomysł fajny, jednak mam nadzieję że nie będzie tak, że większość bilbordów będzie niezagospodarowana jak na pewnym serwerze RP.

Oprócz tego z chęcią bym też u was zobaczył nieruchomości do wynajmu lub do sprzedaży.

Postaram się coś takiego zrobić, ponieważ miałem to w planach 😄 

15 godzin temu, Vania89 napisał:

Widać nieuważnie czytałeś aplikacje. Powiedziałem, że logo będzie do zmiany i już grafik je tworzy 😄

To było napisać propozycje jak będziesz miał grafiki.. Tak czy inaczej pomysł fajny, ale jak te bilbordy będą wyglądać jak te grafiki to będzie śmiesznie :V 

28 minut temu, ress.nt napisał:

To było napisać propozycje jak będziesz miał grafiki.. Tak czy inaczej pomysł fajny, ale jak te bilbordy będą wyglądać jak te grafiki to będzie śmiesznie :V 

Grafikę podsyłacie WY swoją. W wniosku w dziale naszego biznesu. My ich nie tworzymy. Rozpatrujemy wnioski i dodamy na billboard

13 minut temu, Koseryk napisał:

Na tak, tylko takie małe spostrzeżenia odnośnie lokalizacji bazy - są tam domki,  dlatego wątpię, że ARCON je usunie.

Wiem o tym. Zgodnie z tym co pisałem wyżej, sporo rzeczy będzie do ugadania z administracją. Owa lokalizacja może zostać zmieniona, gdy @Zebra wyrazi takie zdanie. 
Dziękuje za opinię. Miłego dnia! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.