Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🚗 Aktualizacja zbiorowa: nowy system handlingów, tuner programowy i nowa aktywność!

Sky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Testosteron napisał:

Ile razy mam wam tłumaczyć ze sułtan pojedzie tyle co @Sky napisał ale bez nitra na w3 sułtanie nie jesteś w stanie osiągnąć tego vmaxu na tym programie, jeździsz na komforcie czyli ten sam vmax i handling lepszy 

Nie powinno być problemu z osiągnięciem v-maxu bez nitro nawet przy przyśpieszeniu -100%, zweryfikowałem to.

8 minut temu, we_wc napisał:

Sultan leci 264, a bullet ponoć 3km/h więcej?

Jutro pojawi się na forum spis v-maxów i wszystko się wyjaśni 🙂

• Super 1

10 godzin temu, Sky napisał:

Nie powinno być problemu z osiągnięciem v-maxu bez nitro nawet przy przyśpieszeniu -100%, zweryfikowałem to.

Jutro pojawi się na forum spis v-maxów i wszystko się wyjaśni 🙂

Ja również @Sky i nie da rady pojechać więcej niż 244 sułtanem na ft bez baku nitra mzn na programie pod vmax przynajmniej u mnie na słabszym komputerze.

7 minut temu, Testosteron napisał:

Ja również @Sky i nie da rady pojechać więcej niż 244 sułtanem na ft bez baku nitra mzn na programie pod vmax przynajmniej u mnie na słabszym komputerze.

Mam dobry komputer, ale nie wiem co ma to do gadania. Vmax 264  można wyciągnąć na spokojnie, bo 244 łapie w mig a wiec wystarczy ciągle próbować. 

5 godzin temu, czeslawmuwi napisał:

Mam dobry komputer, ale nie wiem co ma to do gadania. Vmax 264  można wyciągnąć na spokojnie, bo 244 łapie w mig a wiec wystarczy ciągle próbować. 

Mały update już działa wszystko z vmaxami ale w niektórych pojazdach jest ciężko osiągając ten maxymalny nie mówię tu o programie tylko o zwykłej jeździe bez nitra, to bym lekko poprawił 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.