Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Miniek

Dawido125

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dawido125

Nick oskarżonego : Miniek

Powód skargi: : Zabranie prawo jady podczas jeżdżenia na kutrach.

Data zdarzenia : 29.10.2020r.

Dowody : Zdjęcia (na końcu)

Opis sytuacji : Jeździłem kutrem, miałem ok 5t ryb. Przepracowałem ok 5-6h. Nagle mnie wywaliło z kutra i pisze na czacie, że Miniek zabrał mi prawo jazdy kat. B oraz C, kiedy łowiłem ryby. Zwracam się z ogromną prośbą do wyższej administracji, a nawet do właściciela serwera o sprawiedliwość - zwrócenie mi sumy na którą tak ciężko pracowałem. ( na screenshocie jest tylko część kg ryb, które złowiłem) Mam nadzieję, że moja sprawa zostanie rozpatrzona. 

Pozdrawiam. Dawid.

mta-screen_2020-10-29_20-04-41.thumb.png.d5c445a34223c73ba8d304d9f151a0b4.pngmta-screen_2020-10-29_18-38-45.thumb.png.36feaef63d4b4b3710fc945996af415b.png

Witam, rybek nie straciłeś z mojej winy a z winy skryptu. Jest to dawno zgłoszone i niestety jest wiele problemów z tej racji.

Co do zabrania prawa jazdy, otrzymałem report jak wskoczyłeś na teren pracy kosiarki. Wykonałem swój obowiązek, po czym podesłałem Ci na /pm podstawę w postaci screenshota do zabrania prawa jazdy.

1 godzinę temu, Dawido125 napisał:

Tak  otrzymałem screena ale to było wczoraj to wczoraj powinieneś  dać prawo jazdy A nie dzień po, podczas kutrów. Chcę odzyskać pieniądze za mój kurs.

Jak miałem Ci dać karę, jeśli dopiero wczoraj otrzymałem dowody?

Proponuję, abyś napisał o tym w dziale pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.