Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Kreatywny

Rekomendowane odpowiedzi

Login: IgiGangus
Nick oskarżonego: @Derionesol
Powód skargi: Oszustwo
Data zdarzenia: ~14:00 Dziś
Dowody: https://imgur.com/a/IgfkDMT https://streamable.com/752iez
Opis sytuacji: A więc tak napisałem na drwalu czy nie ma ktoś do sprzedania moonbeana i gracz o nicku Derionesol zaproponował mi cenę 6-7k na początku trochę się z nim utargowałem na 5000 lecz gdy już jechaliśmy na giełdę napisał że jeszcze jedzie oddać drewno po czym mi go sprzeda to wtedy gdy jechaliśmy oddać drewno to napisałem mu żeby ten hajs co na paliwo dał w stronę skupu oddał potem mi w końcu mi go nie oddał a gdy po kupnie auta napisałem mu żeby oddał siano za paliwo zrobił reconnecta i mam to nagrane
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.b1adc13ec4a1135b949378b2503ba72f.png

19 godzin temu, Derionesol napisał:

Nie ma co się wypowiadać dzieciak próbował mnie wyprosić żebym dał mu na paliwo po transakcji powiedziałem mu że mu nie dam a ten że mam skargę ja mam ogólnie bekę z tego powodu

Nie wyprosić a umówiliśmy się ze zapłacisz za paliwo bo jechałeś oddać drewno jeszcze gdy pojazd nie był mój zgodziłeś się na to co widać na ss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.