Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Zebra

Toshi

Ankieta odnośnie zaistniałej sytuacji, niedopełniania obowiązków przez Zebrę.  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zdarzyła Ci się podobna sytuacja ze sprawą, którą rozpatrywała Administratorka RCON Zebra?

• Tak.
      10
    • Nie.
      70

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Destruktor
Nick oskarżonego: @Zebra
Powód skargi: Niekompetentne wykonywanie swoich obowiązków, robienie swojej roboty na odwal, w pewnym sensie "nabijanie" sobie wykonanych obowiązków, ale na odwal
Data zdarzenia: 26.05.2021
Dowody: https://imgur.com/a/0J1VWxL
Opis sytuacji: Administratorka RCON @Zebra nieodpowiednio wykonuje (swoje) obowiązki. Jeśli gracz pisze wątek w dziale Pomocy, dokładnie opisuje problem, to chyba oznacza, że oczekuje odpowiedzi i rozwiązania tego problemu. Opisałem dokładnie problem w dziale Pomocy, teoretycznie od innych graczy i od jednego z Supporterów dostałem odpowiedź, ale nie była ona oficjalną odpowiedzią, oficjalnym stanowiskiem na temat właśnie mojego problemu.
Ale przejdźmy do sedna - nie dostałem żadnej, ale to żadnej odpowiedzi na drugą część pytania (poniżej przedstawiam)

Spoiler

Ponadto w regulaminie serwera/forum nie zostało zawarte nic o posiadaniu Multikont.
Nie wiem, czy można posiadać multikonta, nie ma o tym żadnej informacji, ale zauważyłem, że były za to srogie kary. Tak więc proszę kogoś, aby w regulaminie pojawił się punkt dotyczący posiadania wielu kont na serwerze. Z góry dziękuję.

I wciąż oczekiwałem, do wczoraj, kiedy to Administratorka RCON po prostu stwierdziła, że przeniesie wątek do archiwum, nie dając mi odpowiedzi i rozwiązania mojego problemu. Według mnie jest to niekompetentne wykonywanie swoich obowiązków, przypuszczam, że nie przeczytała nawet mojego problemu, tylko aby najszybciej - zamknąć temat i tyle, nie zapytać nawet, czy rozwiązany.
Można to porównać do przyjmowania raportów przez administrację na serwerze i nie robienia nic w dalszym kierunku, w celu rozwiązania zgłoszenia (raporta) gracza.

Według mnie takie zachowanie oczekuje potępienia i poprawy, gdyż jest to po prostu niedopełnianie w pewnym stopniu swoich obowiązków.

// Wklejam za @Destruktor

W dniu 27.05.2021 o 22:28, Toshi napisał:

Jeśli gracz pisze wątek w dziale Pomocy, dokładnie opisuje problem, to chyba oznacza, że oczekuje odpowiedzi i rozwiązania tego problemu.

Ok, w Twojej sytuacji to nie do końca tak wygląda..

Zostałeś zbanowany permanentnie na forum. Zbanowany użytkownik nie ma wglądu do forum, tym samym nie zobaczy odpowiedzi, jeśli takowa zostanie udzielona w tym temacie - więc co? Temat ma wisieć otwarty już do końca istnienia forum? (Bo szansa na odbanowanie Twojej osoby jest zbyt niska, aby brać ją w ogóle pod uwagę)

Obowiązek w tym przypadku został wykonany należycie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.