Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WooNski

gereq

Rekomendowane odpowiedzi

Login: gereq
Nick oskarżonego: WooNski
Powód skargi: Brak poszanowania wobec własnej rangi administracyjnej jak i serwera
Data zdarzenia: 27.05.2021
Dowody: 

Spoiler

mlody.PNG.25bb6f545fe5d14a2e9138d9e8a3ec6e.PNG

Opis sytuacji: Moderator WooNski, wcześniej znany jako mlody_cygan niestety po zawieszeniu w administracji nie nabrał pokory. Jest to zachowanie niegodne osoby na takiej randze, a zwłaszcza gdy ma zawieszenie. Na screenie wyraźnie widać, że ta osoba ma gdzieś swoją rangę, czy też serwer. Skoro "lotto mu to" to w jakim celu mu ranga? By dalej celowo specować i robić graczom pod górkę? Chyba nie do tego służy ranga administracyjna. Gracze mają respekt do administracji, niestety przez takie zachowania administratorów gracze mogą ten respekt stracić, ponieważ widzą że Moderator serwera ma swoją rangę gdzieś. Gdyby nie był zawieszony, OK jeszcze by się wybaczyło, natomiast WooNski dopuścił się tego czynu w czasie zawieszenia, a czas zawieszenia powinien nauczyć go pokory i mądrości, niestety tak się nie stało. Osoba z takim podejściem nie powinna być w administracji.

EDIT: Dodatkowo zamieszczam urywek rozmowy na czacie premium, gdzie Moderator WooNski również wykazał się wiedzą jak i dobrym podejściem do swojej rangi. Czysta prowokacja, kłamstwa i stawianie frakcji w czarnym świetle. Wyśmiał serwerową frakcję po tym, jak sam przyczynił się do złamania 12. punktu regulaminu serwera w celu próby zniszczenia frakcji. To nie jest minecraft, gdzie jest się oszustem, tylko administracja i w regulaminie jasno jest napisane że zakazuje się oszukiwania Administracji jak i graczy.
G> WooNski: policjanty to wczoraj dały popis
G> WooNski: h3h3
G> Lokhok: Ty też
G> WooNski: Lokhok, ja się poświęciłem 😉
G> WooNski: i warto było
G> WooNski: mówię o innej osobie
G> WooNski: 😉
G> WooNski: sad

Nie chcę pisać drugiej skargi, a więc przytoczę tu punkt regulaminu działu, który także został złamany przez administratora: § 5 Oskarżony ma obowiązek wypowiedzieć się w skardze w ciągu 24 godzin od ostatniego wpisu.

Czarno na białym widać, że oskarżony ma gdzieś swoją posadę, że nawet nie ma zamiaru wypowiadać się w skardze na swoją osobę.

Witam.

Z racji że skarga jest na mnie a podczas zawieszenia nie wiedziałem do końca czy mogę się wypowiedzieć bo kiedyś podobna sytuacja była i skarga była w dziale na gracza z racji owego zawieszenia, lecz nie o tym mowa.

Dnia 27.05.2021 o 20:23, gereq napisał:

mlody.PNG.25bb6f545fe5d14a2e9138d9e8a3ec6e.PNG

Odniesienie do tego. Każdy chyba z osób zagłębionych w temat wie, że ja i X osób nie przepada za Kacprem i robili dobrą minę do złej gry. Odpowiadając w statusie ukazanym wyżej, chciałem odpisać Kacprowi w sposób taki, że nie interesuje mnie co on robi i jakie ma zamiary. Nie wiem gdzie tutaj wspomniałem o tym...

że ta osoba ma gdzieś swoją rangę, czy też serwer. Skoro "lotto mu to"

... Nie miałem ochoty prowadzić z tą osobą dyskusji "na poziomie". Zawsze mieliśmy pod górkę więc wiadomość była adekwatna wg. mnie do jego osoby aby dał mi spokój. ( Nie oszukujmy się, każdy wie o co chodzi)

By dalej celowo specować i robić graczom pod górkę? Chyba nie do tego służy ranga administracyjna.

Gdyby było tak jak teraz mówisz że robię pod górkę każdemu, to uwierz mi, masa, nie graczy, tylko nie fair administracji w stosunku do graczy byłaby już dawno przekazana w ręce administracji ARCON wraz z dowodami. Było tak? Tak, teraz. Administracja RCON nie potrafiła niczego zauważyć z racji że jest albo zajęta, albo sprawy prywatne bądź robią coś z serwerem gdzie owego czasu nie ma. Gracz o którego chodzi, wiemy dobrze, nie był Fair w stosunku do graczy FAIR jeżeli chodzi na pewno o frakcję > gracze. (Screen zamieszczony poniżej.)

Spoiler

image.png.c5845f203f79e45c6d8d458c29fc697d.png

================================================================================================================

G> WooNski: policjanty to wczoraj dały popis
G> WooNski: h3h3

Przepraszam, jak zachowałby się gracz w 2021 roku widząc na pasku informacji że poszło kilka banów dla członków frakcji? Wg. mnie, normalna wiadomość brana pod żartobliwość. (RCON sam oceni.) Może i źle, macie rację. Przepraszam.

G> WooNski: Lokhok, ja się poświęciłem 😉
G> WooNski: i warto było
G> WooNski: mówię o innej osobie

Wytłumaczone wyżej.

Czysta prowokacja, kłamstwa i stawianie frakcji w czarnym świetle. Wyśmiał serwerową frakcję po tym, jak sam przyczynił się do złamania 12. punktu regulaminu

To że udowodniłem co robi jeden członek frakcji na służbie, to źle? Może masz rację złamałem regulamin/zlekceważyłem go ale w celu pokazania złych ogniw. Wykorzystywanie rangi a przekleństwo, krzywa akcja, to jest lekka różnica. Nie chodziło może i o całą frakcję lecz poszczególny/e organ/y.

Czekam na odpowiedź ARCON.
Karę mogę przyjąć za wypowiedź po 24H lecz wolałem być pewny co do wypowiedzi będąc na zawieszeniu. Najwidoczniej mój błąd.

Dnia 10.06.2021 o 15:06, gereq napisał:

Nie chcę pisać drugiej skargi, a więc przytoczę tu punkt regulaminu działu, który także został złamany przez administratora: § 5 Oskarżony ma obowiązek wypowiedzieć się w skardze w ciągu 24 godzin od ostatniego wpisu.

Moderator nie został wyprowadzony z błędu przez Administrację RCON, więc nie zostanie ukarany za brak wypowiedzi. 

Z mojej strony mogę powiedzieć, że @WooNski możesz zacząć powstrzymać się od pisania zbędnych komentarzy, bo jako Moderator i członek administracji powinieneś pokazywać poziom i szacunek do każdego gracza, nawet jeżeli za kimś nie przepadasz lub coś się wydarzyło. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.