Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Yahiko

KibicNieLecha.60

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KibicNieLecha
Nick oskarżonego: Yahiko
Powód skargi: Faworyzacja, teleportowanie na inny DM i odwalanie razem ze mną(niestety te nagrania usunąłem)
Data zdarzenia: 15/04/2021 oraz 19/04/2021
Dowody: 

https://streamable.com/iuwwn3

Opis sytuacji: A więc tak, Yahiko(jeszcze pod innym nickiem Vineek) zapytał się mnie czy poodwalamy, ponieważ jestem znany na serwerze z tego, że jestem odwalaczem. Odpowiedziałem mu, że okej i najpierw VineeK za kierownicą swojego infernusa wskakiwał na bazę organizacji California, lecz nie jestem w stanie tego potwierdzić, ponieważ nagrania usunąłem z powodu porządków na dysku. Na nagraniu widać jak tylko ja kieruję, ale myślę, że to jest oczywiste skoro wykonywałem takie skoki bez kar i z fixami to jest tu coś nie tak, i oczywiste jest to, że on robił to samo. Jeśli chodzi o dowód skargę - powiedziałem mu, że albo zdejmie mi tą karę albo wysyłam te nagrania do administracji i wystraszony zdjął karę. Jeśli trzeba, mogę udostępnić całe, nie pocięte dwu i pół minutowe nagranie z dźwiękiem jeśli jest taka potrzeba.

Prosta piłka, jesteś krętaczem i to już na starcie widoczne z mojego punktu  widzenia, to ty zapytałeś mnie czy pójdziemy na inny dim bo chcesz sobie poskakać wiec tak też zrobiłem.

Co do kary wyciszenia, nie mam czego sie bać, jest to tylko gra  wiec poprostu zdjalem ci te kare z dobrego serca, widzę że lubisz wyciągać stare brudy i jesteś osobą która nie zasługuje na zaufanie, także podpasowales sie swojemu koledze który także za wszelką cene próbuje mnie  wywalić z administracji. Tak spełnie wasze życzenie. Mam już poprostu dość od dłuższego czasu się nad tym zastanawiam i jednak  wam sie uda mnie pozbyć. Gratuluje jednakże pamiętajcie, karma wraca i ktoś kiedyś was także będzie prowokować do czynów które nie będą na miejscu. Pozdrawiam 🙂

16 minut temu, Veon napisał:

Czy ty jezdzisz z supporterem, i zaczynasz specjalnie odwalac zeby zobaczyc czy ci da kare a jak nie da to piszesz skarge?

Cytat

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administracja RCON.
Ewentualne osoby trzecie mogą się wypowiedzieć dopiero po zezwoleniu przez administrację RCON.

1 minutę temu, Yahiko napisał:

Prosta piłka, jesteś krętaczem i to już na starcie widoczne z mojego punktu  widzenia, to ty zapytałeś mnie czy pójdziemy na inny dim bo chcesz sobie poskakać wiec tak też zrobiłem.

Więc dlaczego to zrobiłeś? Jest dozwolone to, żebyśmy sobie skakali a ty byś miał w to wywalone i się jeszcze cieszył? Mam całe nagranie z dźwiękiem, mogę to udowodnić. Sam mówisz na tym nagraniu "Dawaj na bazę", ponieważ zaproponowałem abyśmy wzięli turka do odwalania. Mówisz także, że "Przydałby się infek z nitrem". Do tego jest pokazane to, że Cię nie proszę o zmianę na inny DM i sam to robisz.

5 minut temu, Yahiko napisał:

jesteś osobą która nie zasługuje na zaufanie

ty także.

6 minut temu, Yahiko napisał:

za wszelką cene próbuje mnie  wywalić z administracji. Tak spełnie wasze życzenie. Mam już poprostu dość od dłuższego czasu się nad tym zastanawiam i jednak  wam sie uda mnie pozbyć.

Dziękuję.

6 minut temu, Yahiko napisał:

karma wraca i ktoś kiedyś was także będzie prowokować do czynów które nie będą na miejscu

Umiemy się opanować, dziękujemy za ostrzeżenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.