Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Ks Ferdynanta

Bebek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Bebek
Nick oskarżonego: Ks. Ferdynant
Powód skargi: Taran + Utrudnianie pracy policji i do tego wyzwisko.
Data zdarzenia: 24.10.2020 ok. Godziny 2:30
Dowody: https://imgur.com/a/LZaTkWx
Opis sytuacji: Gracz utrudniał gre poprzez probe zabrania pojazdu z miejsca niedozwolonego do parkowania obok DM. Staranował i nie dał przejechac, bo skoro siedział w pojezdzie juz sobie odpuscilem. Do gracza nie dociera ze pozostawienie pojazdu na ulicy czy chodniku jest zabronione pod DM. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Dodany SS z Konsoli.

mta-screen_2020-10-24_04-07-06.png

Dobrze, dlaczego nie pokażesz samego początku, a tylko fragment przychylny Tobie? Na nagraniu nie widać, jak na środku drogi zawijasz mnie na lawetę (gdzie nie miałeś prawa tego zrobić, bo normalnie chciałem odjechać) Dodatkowo mówiłeś, że nagrywasz całą sytuację od początku. Gracz Fixu jak i Aveon byli przy całej sytuacji od początku, i wiedzą jak to wyglądało.

11 minut temu, ks.Ferdynant napisał:

Dobrze, dlaczego nie pokażesz samego początku, a tylko fragment przychylny Tobie? Na nagraniu nie widać, jak na środku drogi zawijasz mnie na lawetę (gdzie nie miałeś prawa tego zrobić, bo normalnie chciałem odjechać) Dodatkowo mówiłeś, że nagrywasz całą sytuację od początku. Gracz Fixu jak i Aveon byli przy całej sytuacji od początku, i wiedzą jak to wyglądało.

Była sytuacja gdzie wrzuciłem Cię na lawete ze wzgledu taranu po czym zdjąłem pojazd bys sie opamiętał + do tego nagranie max moze miec minute wiec mi to nie weszło, Jezeli Administracja poprosi o fragment to go udostępnie.

Nie chciałes odjechac w zaden sposob tylko prowokowałes podjezdzajac i blokujac droge( Gdzie stanoles pojazdem na 2 pasy.)

Gracze byli przy tej sytuacji i na Voice Chat nie byli zbyt mili w slownictwie w moim kierunku. Jezeli Gracz Fixu ma Tego Live i zapisuje Go Administracja bedzie mogla calosc przejrzec, nawet było by lepiej, jeszcze oni by oberwali by na tym.

2. Tak czy siak powinienes inaczej sie odzywac w moim kierunku. Ale no coz nie pierwszy raz wyzywasz kogos za nic i jeszcze widzisz w kims problem zamiast patrzec na swoje zachowanie co tam robisz.

Czekam na reakcje Administracji.

https://imgur.com/a/X0u2pk6 gracze wsiadali do pojazdów gdy sie zjawilem na miejscu i prosilem o przestawienie pojazdow na parking

https://imgur.com/a/X0u2pk6 tu jest ta sama sytuacja z wczoraj od poczatku gdy ks zaczal mnie podjezdzac i wjezdzac we mnie

https://imgur.com/a/X0u2pk6 a tu koniec sytuaacji gdy juz miałem wkoncu dosc i jeszcze mnie otaczali. 

1 .Ss jak pojazd stał

2. Ssy jak podjechalem by zrobic z bliska SS to przybiegl specjalnie po pojazd zeby potem stac i za mna jechac.mta-screen_2020-10-24_03-47-38.thumb.png.a0b726680fb845fb6b1c1284fbc974e9.png

mta-screen_2020-10-24_03-47-23.png

Dnia 24.10.2020 o 04:57, Bebek napisał:

Była sytuacja gdzie wrzuciłem Cię na lawete ze wzgledu taranu po czym zdjąłem pojazd bys sie opamiętał + do tego nagranie max moze miec minute wiec mi to nie weszło, Jezeli Administracja poprosi o fragment to go udostępnie.

Nie został nadesłany żaden fragment z rzekomym wrzuceniem na lawetę. Jeżeli tak było, to nie jest to jednak dozwolone ze względu na nadużywanie funkcji frakcyjnych.

Dnia 24.10.2020 o 04:57, Bebek napisał:

Nie chciałes odjechac w zaden sposob tylko prowokowałes podjezdzajac i blokujac droge( Gdzie stanoles pojazdem na 2 pasy.)

Gracz za ten czyn zostaje tym razem ostrzeżony, co w przyszłości może skutkować nakładaniem kar serwerowych.
Frakcja SAPD zezwala graczom bezkonsekwentnie zabrać swój pojazd z miejsca jego zatrzymania, kiedy nie zostało jeszcze dokonane załadowanie go na lawetę.

Za podany powód w skardze jestem w stanie tym razem ostrzec gracza (za zajeżdżanie drogi) oraz nadać mu karę godzinnego zabrania prawa jazdy. W przypadku powtarzania się tego typu sytuacji gracz będzie nagradzany bardziej dotkliwymi karami.
Dodatkowo, lider został poinformowany o zastosowaniu powyższych prób "przechwycenia" pojazdu na lawetę podczas jego poruszania (bez wykonywania akcji RP).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.