Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Aiishan

BrachoL

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BrachoL1337
Nick oskarżonego: Aiishan 
Powód skargi: Nie znanie swoich kompetencji. 
Data zdarzenia: 8.05.2021 23:50
Dowody: Będą niżej.
Opis sytuacji: Otóż, byłem sobie na bazie organizacji, chciałem wziąć  organizacyjnego sultana, po wejściu do sultana okazało się, że nie ma paliwa więc chciałem się dowiedzieć kto jest ostatnim kierowcą. Napisałem do Aiishan czy mogła by sprawdzić, lecz odmówiła. Ja jako Lider organizacji chciałem po prostu wiedzieć komu dać minusa za nie zatankowany pojazd na bazie. Osobiście nie miałem jak tego sprawdzić, ponieważ mamy bardzo dużo sultanów na organizacji, a wszystkie mają full visual i na zderzakach nie widać id pojazdu, więc nie miałem jak tego sprawdzić.

Screenshot_16.png

Dostaliśmy rozkaz od wyższej rangi, że mamy nie sprawdzać ani właścicieli pojazdów, ani ost. kierowców. Nie wiem, czy tyczy się to również organizacyjnych, dlatego wolałam po prostu nie sprawdzać. W moim imieniu to tyle, bo nie mam nic więcej do dodania.

39 minut temu, Aiishan napisał:

Dostaliśmy rozkaz od wyższej rangi, że mamy nie sprawdzać ani właścicieli pojazdów, ani ost. kierowców. Nie wiem, czy tyczy się to również organizacyjnych, dlatego wolałam po prostu nie sprawdzać. W moim imieniu to tyle, bo nie mam nic więcej do dodania.

Reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu myślę, że pojazdy organizacyjne możecie sprawdzać bezproblemowo dlaczego? W sultanach jest ten minus, że jak się ma tylne zderzaki, to nie widać id pojazdu, gdybym znał id pojazdu to sam byłbym w stanie to sprawdzić w panelu pojazdów pod F5.

9 godzin temu, Aiishan napisał:

Jeżeli spojrzysz w regulamin Administracji to nie ma dokładnie sprecyzowanej kwestii co do ostatniego kierowcy. W tym wypadku wydaje mi się, że biorąc pod uwagę fakt, że @BrachoL.nt jest właścicielem organizacji, do której pojazdy są przypisane (masz do takiej informacji wgląd) - można było podjąć decyzję o podaniu tego ostatniego kierowcy. 

9 godzin temu, Aiishan napisał:

Nie wiem, czy tyczy się to również organizacyjnych, dlatego wolałam po prostu nie sprawdzać.

W takich sytuacjach zamiast zaniechać próby zrobienia czegokolwiek - warto po prostu się poradzić. Wydaje mi się, że jest to chwila na zapytanie, a jeżeli nie otrzymałabyś odpowiedzi to zawsze możesz wytłumaczyć graczowi, że nie jesteś pewna i nie chcesz popełnić błędu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.