Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - BabeczkaSenpai

gereq

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: gereq
Nick oskarżonego: BabeczkaSenpai
Powód: Ucieczka przed PD na służbie (przesiadka do innego pojazdu w czasie służby)
Dowody:  https://imgur.com/a/Z9n8RON
Opis sytuacji: Zatrzymałem obywatela w celu przeprowadzenia kontroli drogowej z racji staranowania mnie oraz jazdy pod prąd. Nie wyraził chęci zapłaty mandatu, postanowił wsiąść do pojazdu kolegi i z nim uciec w czasie służby.

Dodatkowo dodam że był zatrzymywany 3 razy na służbie (wszystko w notatkach SAPD). Zazwyczaj była to jazda pod prąd + zwyczajne odwalanie.

Witam wypowiem się więc tak komendancie za dychę powiedz mi kto kogo staranował jechalem 80km/h na ograniczniku i ty we mnie wjechaleś po drugie nie było jazdy pąd prąd.Nie chciałem Ci zaplacić mandatu jeżeli ty we mnie wjechaleś a jeżeli tak twierdzisz pokaż dowód którego nie masz.Dodałeś ze trzy razy byłem juz zatrzymany no niestety nie byl to mój drugi raz więc nie kłam i to było przekroczenie prędkości.Moim zdaniem nic złego nie zrobiłem bo 5k oddac dla gościa jeżeli on we mnie wjechał to przesada,strzała komendancie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.