Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Henderson

Aveo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Aveo
Nick oskarżonego: Henderson
Powód skargi:  Wytepowanie aut ze strefy dm, wprowadzanie graczy w błąd
Data zdarzenia: 07.05
Dowody:  https://youtu.be/WYxSq4f6CY0
Opis sytuacji: Pewien gracz zablokował auto (rancher) gracza gutek, gdy zapytałem gutka czy rancher jest ft odpisał Mi, że mamy przesrane i że nie można zastawiać aut na strefie dm a po okolo 2-5min Henderson zaczął tepać tego ranchera aby gutek mógł wyjechć. Napisałem do Hendersona dlaczego wytepał gutkowi auto na co ten odpisał że nie można zastawiac pojazdów na strefie dm. Moim zdaniem jest to mega faworyzacja graczy. Podczas pisania skargi Henderson broni się tym, że nie można utrudniać rozgrywki innym graczom, jak widać SUPPORT nie jest zaznajomiony z regulaminem serwera, sugeruje mi że utrudniam graczowi rozgrywkę gdzie w regulaminie jest jasno i wyraźnie napisane " 2. Właściciel pojazdu bierze odpowiedzialność za pozostawienie go na strefie DM." chociaż gdy zapytałem dlaczego nie mogę blokować pojazdu innego gracza na strefie dm próbował wcisnąć Mi kit "<< [13] Henderson: 2. Zabrania się utrudniania rozgrywki graczom podejmującym próbę sprzedaży bagażu ze strefy DM (tj. niszczenie/kradzież paczek, celowe zastawianie wjazdu itp.).".  Ogólnie Henderson faworyzuje graczy z którymi się zna oraz interpretuje regulamin po swojemu

To tak bo i tak muszę się wypowiedzieć, przyznaje się do błędu który popełniłem nie miałem prawa tak zrobić bo każdy gracz odpowiada za swój pojazd na DM i przepraszam za wprowadzenie w błąd więcej się to nie powtórzy 😞

Czekam na decyzje ARCON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.