Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy na przechowalni

MuflON

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Przychodzę z prośbą o sprawdzenie kto zabrał pojazdy z molo ls (ID 16244, 524) Pojazdy prawdopodobnie zostały zabrane po godzinie 1:00 w nocy. Pisze ponieważ dużo pojazdów wtedy było dobrze zaparkowanych i nie przekraczały 24h (dużo dostałem informacji że nie tylko mi zabrano pojazd w zły sposób) 

Gracze się skarżyli na brak ciągłego miejsca tam i widziałem że byli gracze którzy nawet dwa auta swoje tam stawiali więc wytepałem wszystko aby było miejsce dla innych graczy bo tak samo mógłbym wszystkie auto moje tam ustawić i odświeżać  i nikt by nie miał miejsca a tam nie ma parkingu jakiegoś dużego.

Więc proszę nie stawiać nie wiadomo ile swoich pojazdu bo nie umożliwiacie innym graczom parkowania tam a później są raporty 😞

Dnia 9.05.2021 o 13:36, Henderson napisał:

Gracze się skarżyli na brak ciągłego miejsca tam i widziałem że byli gracze którzy nawet dwa auta swoje tam stawiali więc wytepałem wszystko aby było miejsce dla innych graczy bo tak samo mógłbym wszystkie auto moje tam ustawić i odświeżać  i nikt by nie miał miejsca a tam nie ma parkingu jakiegoś dużego.

Więc proszę nie stawiać nie wiadomo ile swoich pojazdu bo nie umożliwiacie innym graczom parkowania tam a później są raporty 😞

Wiem rozumiem. Tylko nie wiem czy dobrze po patrzyłeś, tam było jedno moje jedno morvk :E Ale rozumiem nie mam do tego żadnych problemów 😄.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.