Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WhiteTiger.nt

OktA

Rekomendowane odpowiedzi

Login: OktA
Nick oskarżonego: WhiteTiger.nt
Powód skargi: Odwalanie oraz zachowanie niegodne swojej rangi.
Data zdarzenia: 05.05.2021 godzina 18:43
Dowody: 

Opis sytuacji: WhiteTiger wraz z pasażerami wjechał do budynku SAFD. Również, gdy jeden z pasażerów wyraził brak kultury, moderator nic z tym faktem nie zrobił i wyjechał z budynku. Mogę jeszcze dodać, że w tym czasie odbywały się szkolenia akademii, a tym zajściem przeszkodził w prowadzeniu ich. Zachowanie to nie jest godne osoby reprezentującej administrację serwera na tak wysokim stopniu. Oznaczam oskarżonego @WhiteTiger.nt.

Cześć. Wypowiem się w skardze na mnie. 

4 minuty temu, OktA napisał:

WhiteTiger wraz z pasażerami wjechał do budynku SAFD.

Tak nie powinienem wjeżdżać do budynku SAFD, lecz tak jak napisałem Wam chciałem zrobić fajnego ss'a którego koniec końcem nie wyszło zrobić.  Może i to był głupi pomysł z mojej strony.

7 minut temu, OktA napisał:

Również, gdy jeden z pasażerów wyraził brak kultury, moderator nic z tym faktem nie zrobił i wyjechał z budynku

Nie zwracam, aż tak uwagi na chat gdy rozmawiam na Mumble, albo gdy nie siedzę na duty. Po prostu poświęcam czas by sobie pograć. 

Koniec końcem- Tak, nie powinienem wjeżdżać do Was do budynku. Jeżeli jest taka potrzeba przyjmę karę, gdyż wiem że postąpiłem w sposób nieodpowiedni, oraz nie przystający mojej randze. Pozostaje mi, także  przeprosić Was.

Miłej Nocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.