Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Cofnięte poszerzenie oponek

Kazafka

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie powróciłem na serwer po paru miesiącach przerwy. Dzisiaj postanowiłem pojechać do tunera, z prośbą o wycenę samochodu. Zapytałem się go w pewnym momencie, czy mój samochód posiada poszerzenie, bo wydawało mi się, że poszerzenia nie mam. Tuner powiedział, że poszerzenia opon nie mam, a jestem 100, a nawet 1000% pewien, że tak owe kiedyś instalowałem do mojego pojazdu. W razie czego, VUID pojazdu to: 

Spoiler

12509

Jedyne o co proszę, to zwrot pieniędzy (kwota o wysokości $20,000.00).
Jednak, jeżeli zwrot pieniędzy jest niemożliwy, to chociaż oddajcie mi ten tune, proszę was.

5 godzin temu, Sky napisał:

Pojazd posiada poszerzenia na 1 lvl przód i tył. Tylko takie poszerzenia były montowane do tego pojazdu.

Jeżeli ich nie widzisz to po prostu włóż pojazd do przechowalni. 

Daj znać czy pomogło. 

Generalnie, miałem okazję włożyć pojazd do przechowalni już kilka razy, i dopiero po napisaniu tego wątku poszerzenia stały się widoczne.
Także nie wiem o co chodziło, ale teraz już wszystko ok, bo od kiedy poszerzenia są widoczne, auto również prowadzi się lepiej ;]
~Dziękuję, Kazafka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.