Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na VarosSTV

krolowajulia

Rekomendowane odpowiedzi

Login: maciek.bot
Nick oskarżonego: @VarosSTV
Powód skargi: Oczernianie, rozpowiadanie fałszywych informacji, brak kompetencji, nieumiejętne rozpatrywanie reportów, faworyzacja gracza w sultanie
Data zdarzenia: 21.04.2021
Dowody: Wszystko będzie zawarte w opisie sytuacji poniżej.
Opis sytuacji: Dnia 21.04.2021r. zawitałem na serwer, aby spędzić dobrze i przyjemnie czas, między innymi zobaczyć co się na nim dzieje, bo od dłuższego czasu nie przebywam na RPG. Dołączyłem na serwer, wsiadłem w Sultana i wyruszyłem w niedaleką podróż, podróż została przerwana niestety przez tego niekompetętnego Supportera. Przejdźmy może do konkretów, a więc: zostałem między innymi ukarany przez owego screena:

mta-screen_2021-04-21_10-36-46.png

Jak widać na dowodzie załączonym powyżej, stoję sobie jak SZEF i prowadzę kulturalny dialog z graczem Dawcio*, który mnie prowokował i pięć sekund, przed wykonaniem owego screen'a, wymusił mi pierwszeństwa, a nawet załączę dowód potwierdzający moją wersję wydarzeń:

Jak widzimy powyżej, gracz Dawcio*, wymusił mi pierwszeństwa i przekazał niewystarczające dowody, lecz Supportera VarosSTV, to nie obchodziło i wykazał się swoim brakiem jakiejkolwiek rozwagi. Po zapytaniu oskarżonego, za co między innymi zostałem skazany, odpowiedział mi w sposób dość śmieszny, aż dziwne że taka osoba jeszcze znajduje się na tej posadzie, już mój kot podjąłby słuszniejszą decyzję i mądrzejszy dialog. ~~> << [182] VarosSTV: walnąłes go + Wjechales w sultana 3 raporty na cb byly ~~> Idąc jego tokiem myślenia, mogę zebrać się ze znajomymi na discordzie, i wysyłać regularnie co minutę reporta na jedną osobę za np. odwalanie i co? Ta osoba zostanie ukarana, bo były na nią reporty? No nie, więc tutaj mamy kolejny dowód na jego haniebne zachowanie. Zostało mi również wmówione, że staranowałem białego Sultana, po części jest to prawda, ale czy to ja zawiniłem w tej sytuacji? No chyba nie bardzo, a tutaj podeślę, kolejny dowód na moją niewinność: 

Jak dobrze widzimy, gracz perfidnie i celowo staranował mnie jadąc pod prąd, a ja podczas prowadzenia pojazdu, osiągnąłem dość wysoką prędkość i nie miałem jak zareagować tym bardziej, że mój pojazd posiada wciąż opony zimowe. Dowód ukazuje, kolejny akt niekompetętności Supportera o pseudonimie VaroSSTV, zastanowiłbym się na waszym miejscu, czy jest trzymania takiej osoby na posadzie, gdyż niszczy ona reputacje serwera, pod każdym względem, już nie wspomnę o jego zachowaniu na innym serwerze, też pozostawia wiele do życzenia:

Spoiler

image.thumb.png.f38cb18e8aae5670f129ef0ed75fa01d.png

Życzenie śmierci członkowi Administracji? No chyba nie jest to odpowiednie zachowanie, ale co ja tam wiem, niech się sam VarosSTV, wypowie na swój temat i opisze swoje zachowanie. ⓘ Otrzymałeś zakaz prowadzenia pojazdów na 4 dni przez VarosSTV z powodem: Odwalanie + Taran <dowód> ~~> Supporter niszczy moją reputację, nie zgadzam się na takie traktowanie, zostałem w tym momencie oczerniony pod pryzmatem takich zarzutów jak odwalanie czy taran. Podsumowując: Supporter nie potrafi poprawnie wykonywać swoich obowiązków, nie potrafi rozpatrywać reportów, nie potrafi być bezstronny, nie potrafi prowadzić dialogów, ogólnie jest tragiczny, wspomnę, że to już nie pierwsza taka sytuacja związana z tym osobnikiem. Liczę na poważne wyciągniecie konsekwencji, wobec tego szkodnika.

A Więc tak co do screena którego dostałem na cb było ewidentnie widać że wjechałeś w owego gracza lecz mogłeś mi pokazać ten dowód jaki miałeś to by takiej sytuacji nie było.

Po drugie dostałem na cb reporty co Administracja RCON może sprawdzić że tak było. Od innych osób tzn od osób które sie nie znają i nie były jakoś zaprzyjaźnione.

Specowałem cię i widać było ewidentnie jak odwalałes jeździłeś pod prąd taranowałeś niestety ss nie zrobiłem mój błąd ale widziałem to na własne oczy przy specowaniu cb 🙂 

Co do dalszej rozmowy ten sultan na nagraniu cię staranował tak owszem ale co było 1 minutę wcześniej to ty mu zajechałeś drogę i i staranowałeś ale o tym nie powiedziałeś ciekawe czemu 😉 

A po 3 Nie wiem po co poruszasz temat innego serwera na ten temat nie będę się wypowiadał bo nie mam nawet powodu do tego

Resztą zajmie się Administracja zarządu RCON.  Tyle ode mnie miłego dnia więcej się nie wypowiadam 🙂

Po 4 w regulaminie jest jasno napisane:

§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary. 

Zachęcam go przeczytać 🙂 

21 godzin temu, VarosSTV napisał:

A Więc tak co do screena którego dostałem na cb było ewidentnie widać że wjechałeś w owego gracza lecz mogłeś mi pokazać ten dowód jaki miałeś to by takiej sytuacji nie było.

Proszę wziąć tego screena, wklej sobie go do Painta i rozrysuj mi, gdzie tu ewidentnie widzisz, że kogoś staranowałem? Jedyne co widzę to, że prowadzę dialog z Dawcio* i ruszam pojazdem do tyłu.

Po drugie dostałem na cb reporty co Administracja RCON może sprawdzić że tak było. Od innych osób tzn od osób które sie nie znają i nie były jakoś zaprzyjaźnione.

22 godziny temu, maciek.bot napisał:

Idąc jego tokiem myślenia, mogę zebrać się ze znajomymi na discordzie, i wysyłać regularnie co minutę reporta na jedną osobę za np. odwalanie i co? Ta osoba zostanie ukarana, bo były na nią reporty? No nie, więc tutaj mamy kolejny dowód na jego haniebne zachowanie. Zostało mi również wmówione, że staranowałem białego Sultana, po części jest to prawda, ale czy to ja zawiniłem w tej sytuacji? No chyba nie bardzo, a tutaj podeślę, kolejny dowód na moją niewinność: 

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Co mają reporty do zaistniałej sytuacji, gdzie nie potrafisz poprawnie tych ,,reportów" rozpatrzeć? Nie pomyślałeś, aby odejść z administracji? Jesteś zwykłym szkodnikiem od środka i swoim nagannym zachowaniem zniechęcasz graczy do prowadzenia rozgrywki na tym serwerze.

Specowałem cię i widać było ewidentnie jak odwalałes jeździłeś pod prąd taranowałeś niestety ss nie zrobiłem mój błąd ale widziałem to na własne oczy przy specowaniu cb 🙂 

Załączyłem dowody powyżej na swoją niewinność, ty nie masz nic. Ciekawe też jest to, że zostałem ukarany ponad 5/7minut po zaistniałej sytuacji, czyli siedziałeś na specu i czekałeś, aż komuś niby zaszkodzę tak? Ciekawe, myślałem, że administracja powinna w trybie natychmiastowym działać, a nie zwlekać, ciekawe zapisze sobie to, przyda się ~~> kolejny dowód na twoją niekompetencje.

Co do dalszej rozmowy ten sultan na nagraniu cię staranował tak owszem ale co było 1 minutę wcześniej to ty mu zajechałeś drogę i i staranowałeś ale o tym nie powiedziałeś ciekawe czemu 😉 

Ja mu zajechałem drogę? Okej, to że masz 14 lat i nie znasz kodeksu ruchu drogowego to już akurat nie mój problem tylko twój, załączam kolejny dowód obalający twoje oczernianie mojej persony.

Zauważyłem, że masz problemy z gałkami ocznymi, więc szczerze osobiście mogę Ci polecić okulistę w Gorzowie Wlkp. w galerii Nova Park, Kaźmierczak, serio, polecam z całego serca, może będzie się dało jeszcze uratować twoje oczy.

A po 3 Nie wiem po co poruszasz temat innego serwera na ten temat nie będę się wypowiadał bo nie mam nawet powodu do tego

Karygodne zachowanie, nie godne twojej posady, nie jest Ci wstyd? Mi by było serio.

Resztą zajmie się Administracja zarządu RCON.  Tyle od demnie miłego dnia więcej się nie wypowiadam 🙂

image.png.062fcb675d928d5cadcdeccc2423670d.png

Tak tylko przypominam, jako Supporter nie wypada popełniać podstawowych błędów ortograficznych, czy też składniowych, może wypadałoby uważać na e-lekcjach, a szczególnie na Polskim, a nie niszczyć innym rozgrywki na serwerze?

Tak w sumie sobie czytam to co napisałeś i nie zabłysnąłeś tak jak na serwerze, ciekawe czemu, hmm?

15 minut temu, VarosSTV napisał:

Po 4 w regulaminie jest jasno napisane:

§ 6 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary. 

Zachęcam go przeczytać 🙂 

Znam ten regulamin, lepiej niż ty własny pokój, przechodząc do twojego bezsensownego kolejnego argumenty, przytoczę Ci co napisałem, nie wiem może nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, jeżeli nie to mogę Cię na discordzie nauczyć, jeżeli jesteś chętny.

32 minuty temu, maciek.bot napisał:

Powód skargi: Oczernianie, rozpowiadanie fałszywych informacji, brak kompetencji, nieumiejętne rozpatrywanie reportów.

Przed chwilą, VarosSTV napisał:

Tak jak wspomniałem wcześniej nie mam zamiaru się dalej wypowiadać wszystko wyjaśniłem wyżej. Czekam na decyzje Administracji RCON 🙂 

Nic nie wyjaśniłeś, twoje wypowiedzi są nisko inteligetne i do niczego nie prowadzą, wciąż nie wyjaśniłeś za co w sumie zostałem ukarany, gdzie na każdy twój zarzut, mam dowód potwierdzający swoją niewinność a Twoją porażkę,

5 minut temu, VarosSTV napisał:

Tak jak wspomniałem wcześniej nie mam zamiaru się dalej wypowiadać wszystko wyjaśniłem wyżej. Czekam na decyzje Administracji RCON 🙂 

Również mam bardzo ważne pytanie dlaczego gracz w Sultanie z tego nagrania: https://imgur.com/a/tIjqWYv oraz tego https://imgur.com/a/VJE0rWm nie został ukarany, czyżby faworyzacja? Też dopiszę do skargi, przecież specowałeś mnie, więc widziałeś całe zajście. 

@VarosSTV zabłyśnij ponownie.

Wystarczyło napisać apelację od kary i wstawić dowody w niej na swoją niewinność, kara zostałaby zdjęta/usunięta.

Co do samego oskarżonego - tak jak gracz napisał, sam fakt napisanych reportów jeszcze o niczym nie świadczy, każdy może sobie od tak napisać reporta i skłamać na niekorzyść innej osoby. Dlatego waszym obowiązkiem jest dokładne rozpatrzenie każdego przypadku. Co więcej, karanie za taran na podstawie takich screenów jest dosyć ryzykowne, bo sam screen może wyglądać tak, a w rzeczywistości sytuacja mogła mieć zupełnie inny wynik. 

Dnia 21.04.2021 o 11:07, maciek.bot napisał:

Supporter niszczy moją reputację, nie zgadzam się na takie traktowanie, zostałem w tym momencie oczerniony pod pryzmatem takich zarzutów jak odwalanie czy taran.

Tak jak napisałem na samym początku, bez przesady... Wystarczy napisać apelację i ewentualna kara zostanie wyjaśniona. 

Oskarżony otrzymuje ostrzeżenie słowne, na przyszłość apeluję o dokładniejsze wykonywanie swojej pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.