Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Fuksi

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: aditoziomal123
Nick oskarżonego: Fuksi
Powód skargi: nie oddanie pieniędzy za samochód
Data zdarzenia: 21.09.2020-30.09.2020
Dowody:  https://prnt.sc/uqse7u  https://prnt.sc/uqser7  https://prnt.sc/uqsf5e
Opis sytuacji: A więc, postanowiłem sprzedać swojego Contandera. Ugadaliśmy się z Fuksim, że da za niego 150k, ale aktualnie 35k + kolejne 115k, które w ciągu tygodnia zarobi. Tego samego dnia oddał mi jeszcze 5k, więc zostało mu się do oddania 110k. Dałem mu cały tydzień na zarobienie tego siana. Mniej więcej codziennie pytałem się ile ma kasy, i widziałem że totalnie nie chce mu się tego zarabiać, bo po może 5 dniach miał 30k, ale ciągle wymówki typu: "dzisiaj nockę robie", albo "jutro do szkoły nie idę to zarobie". Dałem mu nawet pare dni więcej, ponieważ rozumiałem to, że jest szkoła itp. Lecz on tego nie uszanował. Dzisiaj piszę do niego jak kasa, bo mówił że na dzisiaj powinien mieć, ale zastało mnie powiadomienie co widać na jednym z SS, czyli po prostu mnie zablokował. Później dowiedziałem się od osób trzecich, że ma ogólnie 2k. Czyli nagle znikąd znikło około 80k? No dziwne troche. Później od tej samej osoby dowiedziałem się, że Contander który mu sprzedałem jeździ trochę szybciej, co oznacza że te pieniądze postanowił władować w Tuning, zamiast oddać. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

3233232.JPG

4 minuty temu, aditoziomal123 napisał:

2. Gracz zapożyczający się u innego gracza lub kupujący własność na raty jest zobowiązany do spłaty pożyczki/rat we wcześniej ustalonym terminie.

Skarga wcześniej została odrzucona a spłata nawet nie chciałeś jej ponieważ nie dochodziłeś do ustalenia daty spłaty a teraz to se możesz 

8 minut temu, Fuksi napisał:

Skarga wcześniej została odrzucona a spłata nawet nie chciałeś jej ponieważ nie dochodziłeś do ustalenia daty spłaty a teraz to se możesz 

Wtedy próbowałem się z Tobą dogadać, ale mnie zablokowałeś na Discordzie. Gdy skarga została odrzucona, wtedy postanowiłeś mnie odblokować i napisać mi to co jest niżej. Nic nie pisałem o tym, że spłaty nie chciałem. Widzisz, w końcu przyjdzie taki dzień, że jednak sprawiedliwość Ciebie dopadnie za to co ludziom robisz i jak ich okradasz. ;(

433432.JPG

4 minuty temu, aditoziomal123 napisał:

Wtedy próbowałem się z Tobą dogadać, ale mnie zablokowałeś na Discordzie. Gdy skarga została odrzucona, wtedy postanowiłeś mnie odblokować i napisać mi to co jest niżej. Nic nie pisałem o tym, że spłaty nie chciałem. Widzisz, w końcu przyjdzie taki dzień, że jednak sprawiedliwość Ciebie dopadnie za to co ludziom robisz i jak ich okradasz. ;(

433432.JPG

Wtedy to dla beczki napisałem 

Przed chwilą, Fuksi napisał:

Ja nie mam zamiaru się tutaj udzielać było to dosyć dawno a  co do tunignu to od turba dostałeś złe innfo ze szybciej jezdziło bo dopiero ft go zrobilem jak skarga została odrzucona .

To się nie wypowiadaj, poczekajmy na odpowiedź ARCON i wtedy zobaczymy, czy jednak wolisz mi oddać te pieniążki, czy jednak wolisz wyjechać na majorkę i mieć zerowanko konta. 😉

1 minutę temu, aditoziomal123 napisał:

To się nie wypowiadaj, poczekajmy na odpowiedź ARCON i wtedy zobaczymy, czy jednak wolisz mi oddać te pieniążki, czy jednak wolisz wyjechać na majorkę i mieć zerowanko konta. 😉

Zerowanie konta xD ty powinneś dostać zerowanie mordo 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.