Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WolfiQ

Arecky

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Pencel
Nick oskarżonego: WolfiQ
Powód skargi: Celowe taranowanie oraz utrudnianie pościgu.
Data zdarzenia: 19 październik br.
Dowody:

Opis sytuacji: Tak jak na filmie, nie dość, że celowo mnie taranował to w dodatku utrudniał pościg.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:    >> [66] WolfiQ: skarge masz, obczaj forum 😉

Wypowiem się. na początku cie wyprzedziłem a z tego, że ping miałem duzy to mi zacięło gre gdy spowrotem zacząłem jechać chciałeś mnie wyprzedzić tym klockiem a jak widac w 0:10 sekundzie widać, że to ty mnie sprowokowałeś bo pierwszy staranowałeś mnie nieudolnym manewrem PIT czy nie wiem co chciałeś tym osiągnąć.

Nie wiem czy wiesz. wczoraj pazdek potwierdzi. jak wczoraj mu uciekałem miałem tak że zatrzymywało się wszystko na 5 sekund i nagle tepało ich. czyli zatrzymało wszystko a ja poprostu zahamowałem. działa to tak że wy widzicie co ja robie a ja nie widze was bo zatrzymujecie się. a voice nie ma obowiązku więc nie słyszałem 😉 

Na nagraniu dobrze widać jak bardzo ping Ci skacze... Serio...

Oskarżony zostaje pozbawiony prawa jazdy za: Przeszkadzanie w RP , celowe zajeżdżanie drogi, celowy taran. 
Wspomniałbym o nieumiejętnej jeździ pojazdem sportowym, ale to już nie moja bajka.

Skarga przyjęta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.