Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

S4

Badix

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano prawilne mordy z Projekta, na mnie dzisiaj już czas kończę z MTA. Chciałbym podziękować/nie podziękować niektórym osobom które wymienie:

@Krystianek Dziekuję za szanse V-Lidera w najlepszej organizacji Most Wanted którą polecam innym graczom

@Miroslaw elo ceju fajnie było kolego z v-l ( dronem sie latało )

@Skorczyciel Kiedy tiry?

@Dzwoneczek fajny ten walton ale kup infka bo lepszy

@Freaky* fajnie sie gadało i uczyło jako nowy V-L pozdro

@Amnesja ogółem płaczku w cb zwątpiłem, dalej blokuj na dsc

@Koseryk dziena za szanse w biznesie oby logo które zrobiłem służyło jak najdłużej, fajny makowiec z cb ogółem B))

@KibicNieLecha.60 ogółem jlegie bo lech lepszy ale pozdro 60-siono

@WooNski dzieki za szanse w radiu bo to ty byłeś wtedy prezesem i wiele nas nauczyłeś, kiedy drunk stream? ( albo grubo albo wcale )

@Harnasiel szkolenia w vdj wiele mnie nauczyły dziena, event w sylwka był kozak

@Krychu Dzk za szansę w sara i powodzenia

@tikeJ, @BatTPL, @Toya dzk za szkolenia w sara

@Heysiwer dziena za sesje zdj co kiedyś robiliśmy z chłopakami ( https://imgur.com/a/kzl2OQy )

@Bob_Pop w kryzysie pomogłes nam (studio filmowe) w nagrywkach tepając nas na mape i respiąc potrzebne pojazdy kc

@PaiR. dzk za przypominanie o nagrodzie dziennej spod f5

@Turbo pozdro yt rozwijaj sie dalej

@Kacpiiierek widzimy się u Meza na live

@cienskzi nie pozdrawiam kidzie i odwalaczu z pseuuuudoli

@Kreatywny nie pozdrawiam tez

@TomseeS siema jak tam ban, NIE pozdrawiam rówież

@olcha95 dziena za gre

@mirek_mefedron dziena za programy z tego co pamiętam

@StunterHere naucz sie ceju programow robic bo w comecie 1k nie umiałes wybic XD pozdro eo

@Fat.CiociaDaria nie pozdrawiam masz faworke w organizacji i u kolegów w SAFD jeszcze to cringowe "Fat." w nicku beke z was mam NIE POZDRAWIAM FAWORKE

@maciek.bot ty se dawaj dalej diss like na forum Most Wanted ceju nie pzdr

---------------------------------------------------

@Sky a tobie życzę samych sukcesów i żebyś się rozwijał z serwerem robicie wspólnie z RCONAMI ( @Volenir @indor @Polak zaj****** robote ( sr za slowa ) pokażcie tej scenie mta na co was stać i jaki godny poziom reprezentujecie, Pozdro!

Jak kogoś zapomniałem to sorki ale Pozdro 600 byczki.

26 minut temu, Badix napisał:

@StunterHere naucz sie ceju programow robic bo w comecie 1k nie umiałes wybic XD pozdro eo

Twoj comet byl popsuty XD

No i trzym się z fartem - na szczescie mam twojego dc i tak cie bede zmuszał do robienia grafik elo XD

5 minut temu, Badix napisał:

Teraz no name? Kiedyś byłaś u mnie w org haha, pozdrów tych kolegów stulejarzy 

Jakich kolegów, nie mam kolegów stulejrzy, to że jestem dziewczyna i mam kolegów to oznacza odrazu że są stulejrzami, prawda przetoczyło się parę stulejarzy ale nie byli to moi koledzy, nie wiesz dasz następnym razem pomysl zanim coś napiszesz. buźka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.