Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na BlueR

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: aditoziomal123
Nick oskarżonego: BlueR
Powód skargi: Faworyzowanie, bezpodstawne usunięcie skargi
Data zdarzenia: 18.10.2020
Dowody: Sky był przy tym i widział, po za tym chyba jest coś takiego jak logi forum i widać
Opis sytuacji: Napisałem skargę na Wotosza, ponieważ wcześniejsze pisanie do Polaka, czy Bluera niczym nie skutkowało. Po napisaniu skargi poszedłem zjeść kolację. Wracam i słyszę, że usunęli mi skargę.

unknown333.png

Wątek został ukryty, nie usunięty, ze względu na prośbę osoby oskarżonej, lecz po chwili ARCON Sky przemówił, by nie ukrywać, tylko po prostu go rozwiążą. Drugi pytanie, gdzie są dowody na faworyzacje... Jak już nie masz wymówki to poszukaj na internecie.

Zostawiam to ARCON. Dziękuje, miłego wieczoru.

1 minutę temu, BlueR napisał:

Wątek został ukryty, nie usunięty, ze względu na prośbę osoby oskarżonej, lecz po chwili ARCON Sky przemówił, by nie ukrywać, tylko po prostu go rozwiążą. Drugi pytanie, gdzie są dowody na faworyzacje... Jak już nie masz wymówki to poszukaj na internecie.

Zostawiam to ARCON. Dziękuje, miłego wieczoru.

Od kiedy osoba oskarżona ma prawo poprosić o ukrycie wątku? xD

Każda próba kontaktu z Tobą, kończyła się brakiem odpowiedzi z Twojej strony.

Przed chwilą, BlueR napisał:

Będę miał czas... To będę odpowiadał, logiczne, że mam życie prywatne, a nie tylko 24h ProjectRPG i trzymać wzrok 3cm od monitora z pretekstem patrzenia na wszystko.

Pisałem do Ciebie, później nawet napisałem Reporta którego odrzuciłeś. Patrząc na twoją aktywność i ilość godzin na Duty, raczej 24/7 ProjectRPG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.